Bu yıl ikincisi düzenlenen Trabzon Festivali yine binlerce vatandaşa ev sahipliği yaptı. Gelen misafirlere 3 ton hamsi ikramı yapıldı, Trabzonspor forması çekilişi ile kazanan 20 kişiye imzalı forma hediye edildi. Ardından sanatçılar Mustafa İlhan, Serkan Sevdakar, Turan Şahin ve Koliva konserleriyle yüzlerce misafir horon halkasında birleşti.

Festival’e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un eşi Şengül Kurum’da katıldı. Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir ile vatandaşlara hamsi ve helva ikramı yaptılar. Ardından Sahneye çıkan Şengül Kurum sahneye çıkarak misafirlere selamlama konuşması yaptı.

Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir konuşmasında ‘’Bugün burada yine binlerce vatandaşımız ile bir araya geldik. Güngören Trabzonluların en çok yaşadığı ilçe konumunda ve bununla da gurur duyuyoruz. Bende bir Trabzonluyum bizler kimseyi ayrıştırmadan el ele burada horonlar oynuyoruz Diyarbakırlısı, Konyalısı, Edirnelisi, Samsunlusu, Giresunlusu hep berberiz bugün burada. Biliyorsunuz 31 Mart’ta seçimler var inşallah bu seçimi en yüksek oy ile kazanalım ki Ankara’ya çıktığımızda bakın bizim karnemiz pekiyi hadi Güngören’e daha çok yatırım yapalım diyebilelim. Murat Kurum başkanım ile de bakanlık döneminde birçok projeye Güngören’de imza attık şimdi kendisi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı onu da kazandırırsak çok önemli ve özel projeler bizleri bekliyor’’ dedi.

Trabzon festivaline  Trabzon STK’larının önemli isimleri de katıldı. Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, TDF Başkan Vekilleri Hasan Keskin ve İdris Türk, Bağcılar Trabzonlular Derneği Başkanı Ethem Coşkun, Zeytinburnu Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Metin Hayıroğlu, Trabzon Güngören İnşaat Derneği Başkanı Azmi Turan’da hemşerilerini yalnız bırakmadılar.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu

Trabzon Maçka yolu üzerindeki tünel trafiğe kapatılacak Trabzon Maçka yolu üzerindeki tünel trafiğe kapatılacak

 

Programı İzlemek İçin: https://youtu.be/MgVvZ98bfgY

Editör: Haber TS