Kupa Finalinde Olimpiyat Stadı Tribün Dağılımı Belli Oldu Kupa Finalinde Olimpiyat Stadı Tribün Dağılımı Belli Oldu

Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi bugün başlıyor. İlk 8 haftada 12 puan toplayarak hayal kırıklığına neden olan Bjelica ile yollar resmen ayrıldı. Yerine de tüm yönetimin ve Başkan Ertuğrul Doğan'ın kararıyla bir sezon önce takımla şampiyonluk yaşayan Abdullah Avcı getirildi. Bugün 14.00'te Trabzon'a gelecek olan Avcı, ilk antrenmanına çıkacak. Tecrübeli hoca, yeni bir başlangıç hikayesi yazmak istiyor. İki sezon önce Avcı geldiğinde takımın durumu çok daha kötüydü. O dönem Fırtına ilk 8 maçta 4 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 1 galibiyetle 17. sıradaydı.

ABDULLAH AVCI'NIN STRATEJİSİ

O dönem 6 puan toplayabilen Fırtına, bu dönem ise ilk 8 haftada hanesine 12 puan yazdırdı. 2020-21 sezonunda geldikten sonra 6 maçta hiç kaybetmeyen ve 14 puan toplayan Avcı, bu sezon da aynı başarıyı elde ederek yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Trabzonspor ile yeni bir başlangıç hikayesi yazmayı planlayan 60 yaşındaki hoca, ilk antrenmandan itibaren takım savunmasını güçlendirecek çalışmalar yapacak. İlk döneminde de savunma organizasyonlarını değiştiren ve takımın gol yeme oranında ciddi düşüşe neden olan Avcı, aynı stratejiyi uygulayacak.

İŞTE YENİ TEKNİK EKİP

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ikinci dönemindeki ekibi de belli oldu. Daha önce bir dönem beraber çalıştığı Egemen Korkmaz'ı birinci yardımcı olarak yanına alan Avcı'nın listesinde Galatasaray'ın eski oyuncularından Mustafa Sarp da yer aldı. İşte Abdullah Avcı'nın yeni teknik ekibi:

Egemen Korkmaz

Mustafa Sarp

Serdar Keşçi

Caner Erol

Haluk Güngör

Özerk Tufan

Atilla Gayberi

Mesut Kabahasanoğlu

DEPLASMANDA 3 YENİLGİ

Karadeniz devi İstanbul takımları karşısında deplasmanda 16 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Bordo-mavililer, söz konusu yenilgileri Başakşehir karşısında 3-1, VavaCars Fatih Karagümrük karşısında 4-1 ve G.Saray karşısında 2-1'lik sonuçlarla aldı.

TAKIMIN OYUNU DEĞİŞECEK

Bu sezon oynanan maçların analizini yaptıran Abdullah Avcı, Başkan Ertuğrul Doğan tarafından tam yetkiyle göreve getirildi. Doğan ile yaptığı görüşmede 7 aylık süreçte yaşanan değişiklikler ve ligin ilk 8 haftasında oynanan maçları değerlendiren şampiyon hoca, mevcut kadroya yapacağı dokunuşlarla takımın oyununu değiştirmeye hazırlanıyor.2022 yılında Trabzonspor'u şampiyon yapan teknik adam Abdullah Avcı ile yeniden mukavele imzalayan yönetim yakın zamanda hocasını açıklamayı planlıyor. (Fotomaç)