Trabzonspor'un Draguş'a Ödeyeceği Rakam Trabzonspor'un Draguş'a Ödeyeceği Rakam

Tutto Mercoto’nun haberine göre,Trabzonspor ile de adı anılan Ganalı orta saha Thomas Partey’e, İtalyan devi Juventus’un da talip olduğu iddia edildi.

İddialar doğruysa iki kulüp transferde bir birine rakip oldu.

Haberlerde, İtalyanların oyuncu için İngiliz ekibinin kapısını çalacağı ve bu transferle Pogba’dan boşalan yerin de doldurulmaya çalışılacağı kaydedildi.

Bu yıl yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Arsenal’ın oyuncudan verim alamaması sonrasında oyuncunun ayrılışına kesin gözüyle bakılırken, Juventus’un transferi de teknik direktör Allegri’nin sunduğu rapor doğrultusunda yapacağı iddia ediliyor.

partey-1

Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınında çıkan haberlerde Partey’in 2025 yılına kadar Arsenal ile sözleşmesi bulunduğu oyuncunun bedelsiz ayrılığının düşünülmediği, ancak bonservis ödenmesi yoluyla bu transferin gerçekleşebileceği belirtiliyor.

Arsenal’in Aston Villa’da forma giyen Douglas Luiz’i kadrosuna katmak istediği bu nedenle de bütçe arayışında olduğu dile getirilirken, Partey sezon başında yaşadığı şansız sakatlıklar nedeniyle bir süredir forma giyemedi.

Oyuncunun takımdan ayrılacak olması, bordo – mavililerle de isminin anılmasına neden oldu. Ancak oyuncunun bonservis bedeli ödenerek takımdan ayrılacak olması, bu ihtimali zayıflatıyor.