TRT 1’de Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkacak olan Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisinin başrol oyuncusu Uğur Güneş kimdir?

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisinde izleyici karşısına Selahattin Eyyubi karakteriyle çıkacak olan Uğur Güneş kimdir? TRT 1’in yeni tarihi dizisi ve başrol oyuncusu hakkında merak edilenler sizlerle…

Şahsiyet 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor? İşte Fragmanı Şahsiyet 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor? İşte Fragmanı

Selahaddin Eyyubi, Kudüs'ü 88 yıllık Haçlı işgalinden kurtaran, Eyyubiler Devleti'nin ilk hükümdarıdır. Irak, Suriye ve Mısır'da uzun yıllar hakimiyet kurmuş ve bu sebeple Kudüs Fatihi unvanını almıştır. TRT 1'in yeni dizisinde; Eyyubi'nin Kudüs'ü fethinden ve İslam aleminin tekrar yükselişinden dem vuruluyor. Dizide Süreyya karakterine Dilin Döğer, Selahaddin Eyyubi karakterine Uğur Güneş hayat veriyor. Peki, Uğur Güneş kimdir?

10 Kasım 1987 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Güneş, Ankara Üniversitesi'nden mezundur. Oyunculuk kariyerine 2011 yılında Yeniden Başla dizisiyle adım atmıştır. Urfalıyam Ezelden, Diriliş Ertuğrul, Seddülbahir 32 Saat, İsimsizler, Bir Zamanlar Çukurova, Kanunsuz Topraklar, Al Sancak, Şeytan-ı Racim, Tamam mıyız, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, Serçenin Gözyaşı ve Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi gibi yapımlarda rol almıştır. 1,82 metre boyundaki oyuncu Akrep burcudur ve bekardır.

Editör: Didem Bektaş