Nakliyat sektörde uzun yıllardan beri hizmetini sürdüren Doğanay Evden Eve Nakliyat ve Depolama firması, özverili ve titiz çalışma prensibiyle müşterilerine Mersin evden eve nakliye alanında şehir içi ve şehirlerarası taşımacılığı her daim sağlamaktadır. Yıllar öncesinden, koşulların elverdiği ölçüde tek bir nakliye aracıyla sadece Mersin'de evden eve taşımacılık ihtiyaçlarınız için hizmet veren firmamız, kısa zamanda gösterdiği başarılı çalışmalarıyla araç filosunu genişletmiş, yük asansörlerini yenilemiş, personelini uzmanlaştırmış ve buna paralel olarak da hizmet kapsamını da artırmıştır. Sadece tek bir nakliye aracıyla olacak bir iş olmadığını birazdan sizler de anlayacaksınız. Araçlarımızla beraber yapılan paketleme, personelin işindeki tecrübe ve uzmanlığı, eşyalarınızın sigortalanması, sözleşme yapılması, asansörle taşıma gibi bir hayli etken bulunmaktadır. Şehir yapılaşmasına paralel olarak biz Mersin evden eve nakliye firmalarının da kendini yenilemesi gerekmektedir. Zira günümüz koşullarına göre yeni yapıların yüksek katlı olmasından dolayı 1. kattan tutun 25. katlara kadar erişebilen çeşitli özelliklere sahip yük asansörümüzle hizmet kapsamımızı genişletmiş bulunmaktayız.

Takdir edersiniz ki 5. kattan sonrasına kadar kimseye sırtında yük taşıtamayız. Asansörle bir kaç saat dahi sürmeyen bu işi daha önceki metotla taşıtmak olası değildir. Merkezi Mersin’de olan evden eve nakliye firmamız, yalnızca Mersin evden eve taşımacılık ile ilgili değil tüm Türkiye geneli taşımacılık işlerinizde sizlere hizmet vermektedir. Bizimle taşınmak zorunda değilsiniz, istediğiniz an bizleri arayıp bilgi alabilirsiniz. Öncelikli emelimiz müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına çözüm bulabilmektir. Zira ne kadar alakalı olduğumuzu ve yaptığımız işteki samimiyetimizi gören müşterilerimiz bir sonraki sefere başka firma arama gayreti içine girmiyorlar bile. Şayet karşılıklı olarak taşınma işlemi için anlaşma sağlanmış ise, araçlarımızın erişebileceği en uç noktaya kadar gidiyoruz, müşterilerimizi mağdur etmemek adına Mersin’de evden eve nakliyat ve depolama işlerinizi istediğiniz gün ve saatte yapmaktayız. Tabi şunu da vurgulamak gerekir, bugün arayıp yarın şuraya taşınmak istiyorum derseniz kimseden yardım alamazsınız.

İzmir Boşanma Avukatı İfadesi Ne Anlama Geliyor? İzmir Boşanma Avukatı İfadesi Ne Anlama Geliyor?

Evden eve nakliyat ile ilgili uzman personelimiz ve daha çok Mersin’de ev taşımacılığı için özel yaptırılmış kapalı çelik kasalı donanımlı araçlarımızla, Öncelikli olarak Mersin ve tüm şehir ve kazalarımıza sıkıntısız taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Her çeşit eşyanın taşınması için ihtiyaç duyulan ambalaj malzemesi ve bu malzemeyle eşya taşınması esnasında eşyada oluşabilecek hasarı asgari düzeye indirebilecek uzman personel kadrolarımız ile %100 güvenli ve garantili taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Mersin evden eve taşıma şirketimiz bünyesinde donanımlı araçlar, her ihtiyaca uygun yük taşıma asansörü ve uzman personelimiz bulunmaktadır. Mersin’de evden eve nakliyat için taşımacılık şirketi arıyorsanız size en doğru adresin Doğanay Nakliyat ve Eşya Depolama Firması olduğunu söyleyebiliriz.

Doğanay Nakliyat, Mersin evden eve taşımacılık ve diğer yük taşımacılığının kolay olması için taşıma esnasındaki her şeyi intizamlı şekilde belirli bir sıraya koymuştur. İlk olarak bölgelere ayrılan eksperlerimiz eşyanın bulunduğu yere gelip eşyalarınızı inceledikten sonra en doğru ücreti çıkarmamızı sağlamaktadır. Şayet anlaşma sağlanırsa orada bulunan yetkili arkadaşımız ile müşteri arasında bir kontrat yapılarak taşınma olayı resmiyete aktarılmış olur. Eksperimizin gelmesinin amacı yalnızca ücret çıkarmak değil eşyalarınızı tam olarak görüp yükünüze göre araç tedarik etmek, sigorta değerini belirlemek, taşımada kullanılacak malzemeyi ve taşımaya gelecek olan eleman sayısını belirlemektir. Tüm bunlar, hem eşyalarınız için hem de bizim için bir avantajdır. Zira eşyaları görmeden verilen fiyat eksik de olabilir fazla da. Bizi ön planda gösteren ve daha kaliteli bir firma olmamızı sağlayan en büyük özelliğimiz de müşteri memnuniyetini her vakit en üst düzeyde tutma çabamızdır. Mersin evden eve taşımacılık ile eşyalarınızın taşıma işlemi süresince emin ellerde olduğunu belirtmek isteriz. Taşıma işlemi müddetince önem vermemizin yanı sıra her olasılığa karşı eşyalarınızı sigortalıyoruz ve tam güvenli bir nakliye işlemi gerçekleştiriyoruz.

Her türlü evden eve nakliye ve asansörlü taşımacılıkta Mersin merkezli nakliye taşımacılık şirketi olarak uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Mersin nakliyat şirketleri arasında en köklü firmalar içerisinde yer alan Doğanay evden eve taşımacılık ve Depolama, Mersin ve ilçeleri ile aynı zamanda tüm çevre şehirlere Türkiye'de sınırsız taşımacılık hizmeti sunmaktadır. Evden eve nakliyat ve diğer taşıma işlerinizde size en uygun fiyat ve garantili hizmet sunacak olan firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Web sitemizi ziyaret ederek uyguladığımız taşınma işlemleri hakkında daha detaylı bilgi alabilir ya da bizimle iletişime geçerek aklınıza takılanları sorabilirsiniz. 0537 849 18 00