Bu kadar hata yapma lüksün yok başkan…

Pazartesi gecesi oynanan Trabzon-Rize maçında, kendi taraftarımızın küfrettiği Volkan’ın ağlayarak sahayı terk etmesine verdiğin “Volkan’la yollarımızı ayıracağız,” tepkisini çok ama çok yadırgadım. 

Keşke bir gün bekleseydin. Keşke bu kadar sıcağı sıcağına konuşmasaydın. Keşke yetkili kurullara, teknik direktöre, sportif direktöre fikir sorsaydın. Keşke… Keşke…

Haklısın, Volkan’ın yaptığı amatörce bir davranış. Sonuçta her statta küfür oluyor, en iyi oynayan topçu bile küfürlerden nasibini alıyor. Profesyonel futbolcu bunları duymazdan gelmeli. Buraya kadar hemfikiriz.

Ancak çocuk kendine engel olamadı, fiziksel olarak değil ama ruhen sakatlandı. Ona bu kadar acımasız bir tepki reva mıdır? Biz nasıl aileyiz başkan?

Volkan’a gösterdiğin tepkiyle aslında kendi prensiplerini de çiğnediğini eminim fark edeceksin? Hani teknik heyetin işine karışmayacaktın! Mustafa Hoca, Volkan’a sahip çıktı, “Devre arasında onu on beş dakika alkışladık,” dedi.

Mustafa Hoca’yı taca çıkarmış olmadın mı sözlerinle, başkan?

Volkan hakkındaki sözlerin yönetim anlayışını da ortaya koymuyor mu? Böylesine önemli konuda tek başına karar almak, yönetimin fikrini sormamak Sadri Şener tarzı bir başkan havası vermiyor mu sana?

Henüz geç değil başkan. Volkan’ın gönlünü alın. Ona davranışının amatörlüğünü hatırlatın elbette, ama sahip çıkın. Ona sahip çıkmakla, benzer tacizlere kalabilecek diğer topçuları da yalnız bırakmayacağınızı göstereceksiniz.

 “Trabzonspor başkanına bu yakışır…”