Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Pendikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Maç önce Trabzonspor resmi sosyal medya hesabından müsabakaya gelecek taraftarlara yönelik açıklamada bulundu.

Trabzonspor'un İlk Golünü Atan Efsane İsim Hayatını Kaybetti Trabzonspor'un İlk Golünü Atan Efsane İsim Hayatını Kaybetti

Taraftarların, maç günü saat 13.30'da M5 Metro Hattı'ndaki Adnan Kahveci Metro İstasyonu'nda, Gebze istikametine giden bölümde toplanmaları gerektiği belirtildi. Kulüp, toplanma noktasında polis ekiplerinin eşliğinde taraftarların organize bir şekilde müsabakaya birlikte gidileceğini duyurdu.

Taraftarlardan bireysel hareket etmemeleri ve güvenliği ile düzeni sağlamak adına belirtilen talimatlara uymaları istendi.

Trabzonspor, tüm taraftarlarına bu düzenlemeye göre hareket etmeleri konusunda çağrıda bulundu ve şu ifadelere yer verdi;

"Taraftarlarımızın dikkatine Pendikspor karşılaşmasına katılacak taraftarlarımızın, saat 13.30'da M5 Metro Hattında bulunan Adnan Kahveci Metro İstasyonu'nda Gebze istikametine giden bölümde toplanmaları gerekmektedir. Toplanma noktasında polis ekipleri eşliğinde organize olunacak ve birlikte müsabakaya gidilecektir. Lütfen bireysel olarak hareket etmeyiniz. Güvenli ve düzenli bir şekilde maça katılım sağlamak için tüm taraftarlarımızın bu talimatlara uymasını rica ederiz."