EN BÜYÜK KOZ ONUACHU

Trabzonspor'un Başakşehir Maçı Kafile Kadrosunda Yer Alan İsimler Belli Oldu Trabzonspor'un Başakşehir Maçı Kafile Kadrosunda Yer Alan İsimler Belli Oldu

Son oynanan Gaziantep FK maçında 3 gol atıp 1 de asist yapan Paul Onuachu, Trabzonspor'un Samsunspor karşısındaki en büyük kozu olacak. Ligde 12 golle bordo-mavililerin en skorer oyuncusu olan Nijeryalı forvet, bu akşam da gollerine devam etmeyi hedefliyor.

GEÇEN SEZONDAN DAHA İYİ PERFORMANS

Fırtına, Samsunspor'u bugün yenmesi halinde geçen sezondan da 4 puan önde bir performans göstermiş olacak. Bordo-mavililer, geçen sezon ligde 35 maç sonunda 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 57 puan toplayarak 6. sırada kendine yer bulmuştu. 36 hafta sonunda 57 puan elde etmiş ve altıncı olmuştu.

SAMSUNSPOR - TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LER

Samsunspor: Okan, Drongelen, Alim, Bola, Zeki, Bennasser, Emre, Tait, Holse, Taylan, Mouandilmadji

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Eren, Umut Güneş, Bardhi, Vişça, Pepe, Trezeguet, Onuachu

AVCI: SERİYİ SÜRDÜRELİM

Teknık direktör Abdullah Avcı, Samsunspor maçı öncesi oyuncularına yaptığı motivasyon konuşmasında "Hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda güzel bir seri yakaladık. Bunu devam ettirelim" dedi. Deneyimli hocanın, üçüncülük yolunda kayba tahammülleri olmadığına vurgu yaparak, "Son 4 haftaya giriyoruz ve işimizi daha da sağlama almak için kayıp yaşamadan ilerlemeliyiz. Rakibimiz ligde son haftalarda tehlike yaşamamak için bu maça büyük önem verecektir. Biz oyunumuzu geliştirmeye devam edip sahada her şeyi doğru yapıp istediğimizi almalıyız. Oyun planına sadık kalıp üç puana dönelim" dediği belirtildi.