FENERBAHÇE'ye gönül veren sade taraftarını şike sürecinden uzak tuttukça, bunların içindeki kendini bilmezler, aldı başını gidiyor(!)

Siz nasıl bir topluluk oldunuz;

- İşiniz görülsün diye federasyon başkanlarını yönetimlerini ihtiyaç halinde değiştirdiniz, tarafsız yönetimleri umut ederken her seferinde sizin artıklarınızla bu ülke futbolu kan kaybetti.
- Şike gibi kara bir lekeyi camianıza bulaştıranlara hesap sormak yerine, tuttunuz böyle bir şey yok dediniz, ne olursa olsun başkanımızdır dediniz, adaleti-emeği-hakkı-alın terini duymazdan gelerek 3 maymunu oynadınız.
- Değil spora, insanlığa bile yakışmayacak hareket-tutum ve söylemlere, ırkılığa rağmen sahip çıktınız. TFF cezayı ırkçılıktan vermedi diye göbek attınız(!) Habu ki şenol güneş kendi futbolcusuna tff ce verilen cezayı az bulunca bir sonraki hafta maç kadrosuna dahil almamıştı yani emsal yakınınızda iken siz utanmak, sıkılmak bilmeden yanlışa,hataya, onursuzluğa sahip çıktınız(!)
- Koskoca fenerbahçeyi yıllarca süre gelen politikalarınızla,öyle ucuz durumlara düşürdünüz ki türk sporuna gönül veren onlarca insan tarafından sevimsiz bir camia olarak lanse edilmeye başlandı. Çünkü sizler camianızı onurla ayakta tutabileceğinizi unutarak, paraya ve size düdük verenlere sahip çıkmakla yetindiniz(!)
- Namus dediğiniz CAS davasından ne hikmetse kararın açıklanacağı 1 gün önce çekildiniz. Davadan çekime söz konusu olursa suçu kabullenmiş olacaktınız söylemleriniz büyüktü- gerekirse hesap soracaktınız... Ancak pazarlık kültüründeki lider davranışlarınız ile yine adaleti çıkarlarınıza karşılık sattınız(!)
- Zaman uyanış zamanı iken, birlik zamanı iken, diğer taraftarlarla omuz omuza verme zamanı iken, türk futbolunu saran örümceklerden arınmaya destek olma vakti iken aman bana bişi olmasın-cılığınızla herkese çamur attınız ve spor ahlakına en büyük kazığı yine siz attınız(!)
- TAKIMINIZI ilgilendirmeyen her konuda, adaletten, dinden, sosyalizm den, insanlıktan bahsederken, adaletin terazisi sizleri tartmaya kalkınca oralı olmadınız, spor-insanlık-ahlak ve adalet için karşımıza çıkan en büyük fırsatında değerlendirilmemesinde başrol oynadınız(!) 
- EMEĞİN Bayramı olan 1 mayısta utanmadan, Sıkılmadan Emek hırsızlarına destek olacak pankartlarla meydanlara geldiniz.
- İÇİNİZDEKİ sağduyulu taraftarları tenzi ederek, önce sizlerin sonrada size düdüğü verenlerin insafa ve adalete layık bireyler olmasını temenni ederek, futbol için tek rengimizin artık AHLAK olduğunu hatırlatırım.

Sağ duyulu, insaflı, emeğin saltanatına inanan, sporun ahlak bilincine olan inancını koruyan, ahlakın herkese lazım olacağını benimseyen, spor ailesine, Saygılarımla