Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un da katılımıyla Trabzon Akçaabat Adalet Sarayı için temel atma töreni bugün düzenlendi.

Trabzon'un Akçaabat ilçesine yeni ve modern bir Adalet Sarayı geliyor. Yeni adalet sarayının Akçaabatlılara hayırlı olmasını dileyen Bakan Tunç, Trabzon'da bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bakan Tunç, temel atma töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını da tüm Trabzon'a iletti.

Akçaabat Adalet Sarayı temel atma törenine;

Trabzon'da tünelde zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı Trabzon'da tünelde zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, , Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,  AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Akçaabat Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Şeref Özsöğüt, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, Siyasi Partilerin İl ve İlçe yönetimleri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, Trabzon ve Akçaabat protokol mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Tunç, belirtilen süreden önce Akçaabat Adalet Sarayı'nın hizmete açılacağını belirterek adalet ve hukuk üzerine düşüncelerini ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen ise adalet sarayının yapımına geç başlandığı için öncelikle Akçaabatlılardan özür diledi. Yeni adalet sarayının deniz, yayla ve köy manzaralı olacağını belirten Şen, birkaç ay içinde Araklı ve Vakfıkebir adliyelerinin de ihalesinin yapılacağını belirtti.

Editör: Didem Bektaş