TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon-Bakü uçak seferlerinin sağlık turizmine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Türkiye'de Trabzon ile Azerbaycan'ın başkenti Bakü arasında gerçekleşen uçak seferleri hakkında konuştu. İki kardeş ülke arasındaki havayolu ulaşımının sağlık turizmine katkısına değinen Çelebi, yakında Gürcistan'ın Tiflis kenti ile Trabzon arasında direk uçak seferlerinin başlayacağını da duyurdu.

Kentte bir süre önce açılışı yapılan tur firmasının ortakları bugün TTSO binasında Başkan Erkut Çelebi'yi ziyaret etti. Çelebi, Azerbaycan ve Gürcistan ile Trabzon arasındaki ulaşım imkanlarının artmasına dikkat çekerek, bu ticaretin turizm ve sağlık sektörüne büyük bir katkısının olduğundan bahsetti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zamlı su faturasına vatandaştan tepki! Trabzon Büyükşehir Belediyesi zamlı su faturasına vatandaştan tepki!

Kış mevsimine rağmen Bakü-Trabzon uçak seferleri oldukça yoğun geçiyor. Üç ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yönelik çalışmalar TTSO tarafından yürütülüyor.

TTSO'nun bir sonraki hedefi, 14-18 Ocak 2024 tarihleri arasında Bakü'de sağlık turizmi sektöründe yapılacak olan görüşmeler.

Editör: Didem Bektaş