Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın biletlerini satışa çıkardı. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, biletler bugün (Çarşamba) saat 11.00 itibarıyla satışa sunuldu.

23 Aralık Cumartesi günü Papara Park'ta saat 19.00'da oynanacak maçın bilet fiyatları şu şekilde belirlendi:

Kategori: VIP Platinum - B: ₺1.500
VIP Platinum - A/C: ₺1.125
Kategori: VIP Gold: ₺750
Kategori: VIP Silver: ₺600
Kategori: Batı: ₺375
Kategori: Doğu Üst: ₺300
Kategori: Fırtına: ₺225
Kategori: Güney - Kuzey Kale Arkası: ₺150
Ayrıca, Trabzonspor A.Ş. biletleri, RAMS Başakşehir logolu kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alınabilecek. Misafir takım logolu kart sahipleri ise sadece misafir takım tribününden bilet satın alabilecekler.

Trabzonspor Samsunspor'u Yenerek Şampiyon Oldu Trabzonspor Samsunspor'u Yenerek Şampiyon Oldu

Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynı olup, maça gidemeyecek kombine sahipleri koltuklarını "Hesabım – Kombine Kulübe Devir" sekmeleri altından satarak kulüplerine destek olabilecekler.

Engelli biletleri, karşılaşmanın satışa çıkmasıyla birlikte Atatürk Alanı Passolig Gişelerinden tanımlanacak. Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasında olacak. Maç günü gişeler ise karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacak.

Kapı açılış saatleri ise Emniyet Güçleri tarafından belirlenecek olup, aksi bir durum olmadığı takdirde maç saatinden 2 saat önce kapılar açılacak. Bir taraftar, farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacak.