Trabzonspor U19 Takımı Fenerbahçe'yi Eledi Trabzonspor U19 Takımı Fenerbahçe'yi Eledi

Eski Trabzonspor yöneticisi Nevzat Ergüney hayatını kaybetti. Bordo-mavili kulüp, eski yönetici Ergüney için başsağlığı mesajı yayımladı.

Trabzonspor Kulübü'nün eski asbaşkan ve divan kurulu üyesi Nevzat Ergüney, hayatını kaybetti. Ergüney'in vefatını haber alan bordo-mavili kulüp, başsağlığı mesajı yayımladı. Resmi internet sitesinden paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Eski asbaşkanlarımızdan ve divan kurulu üyemiz Nevzat Ergüney'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ergüney'e Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz."

Nevzat Ergüney'in cenazesi yarın (23 Ekim Pazartesi) ikindi namazına müteakip İskenderpaşa Camisi'nden kaldırılarak toprağa verilecek.

Nevzat Ergüney Kimdir?

Trabzonspor’da bir dönem Asbaşkanlık ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulunan ve halen Divan Kurulu üyesi olan Nevzat Ergüney, uzun süredir tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsü'nde bu sabah vefat etti. Çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden merhum Ergüney'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

1997-1999 yıllarında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Nevzat Ergüney, 1950 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiştir. Aslen Arhavilidir. İstanbul İTİA mezunu olan Ergüney, 1973'te Trabzon Belediyesi'nde müfettiş olarak göreve başlamış ve bir dönem TTSO'da genel sekreterlik yapmıştır. Bir çocuk babasıdır.