Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in ertelenen 16. haftasında Yılport Samsunspor ile 11 Ocak 2024 Perşembe günü Papara Park'ta karşılaşacak. Biletler bugün (Pazartesi) saat 11.00 itibarıyla satışa sunulacak.

Maçın bilet fiyatları şu şekilde belirlendi:

Kategori: VIP Platinum - B: ₺1.500 VIP Platinum - A/C: ₺1.125

Kategori: VIP Gold: ₺750

Kategori: VIP Silver: ₺600

Kategori: Batı: ₺375

Trabzonspor Gaziantep Maçı Sonrası Draguş'un Açıklamaları Trabzonspor Gaziantep Maçı Sonrası Draguş'un Açıklamaları

Kategori: Doğu Üst: ₺300

Kategori: Fırtına: ₺225

Kategori: Güney - Kuzey Kale Arkası: ₺150

Trabzonspor A.Ş. biletleri, Yılport Samsunspor logolu kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alınabilir. Misafir takım logolu kart sahipleri sadece misafir takım tribünden bilet satın alabilirler.

Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Karşılaşmaya gidemeyecek kombine sahipleri, koltuklarını "Hesabım – Kombine Kulübe Devir" sekmeleri altından satılması için kulüplerine devredebilir ve kulüplerine destek olabilirler.

Engelli biletleri, karşılaşmanın satışa çıkmasıyla birlikte Atatürk Alanı Passolig Gişelerinden tanımlanacaktır. Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasındadır. Maç günü gişeler karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacaktır.

Kapı açılış saatlerine Emniyet Güçleri karar vermektedir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maç saatinden 2 saat önce kapılar açılır. Bir taraftar, farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahiptir.

Editör: Haber TS