Trabzonspor’da Nenad Bjelica ile yolların ayrılması için adeta gün sayılıyor. 1-0 sonuçlanan Adana Demirspor mücadelesi sonrası Bjelica ile yolları ayrıma kararı alan Trabzonspor’un ayrılığın gerçekleşmesiyle birlikte yoluna Abdullah Avcı ile devam etmesi bekleniyor. 

Yaşanan bu gelişmeler eşliğinde Trabzonspor taraftar gruplarından Başkan Ertuğrul Doğan ve Abdullah Avcı’ya destek mesajları geldi.

Ortak bir açıklama yapan gruplar açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

Hurda Demir Fiyatlarını Öğrenin Hurda Demir Fiyatlarını Öğrenin

Kulübümüzün uzun zamandır yaşadığı sorunlar, futbolcularımızın ödenmeyen maaşları, camia içindeki yönetim içindeki kavgalar sıkıntılar ve türlü türlü problemlerin olduğu dönemlerden geçtik.

Şimdi yeni bir sayfa açma zamanı. Tüm taraftarlarımızı bu yeni açacağımız sayfada armamıza ve bu arma için iyi niyetli şekilde uğraşlar veren kişilere desteğe çağırıyoruz.

Her türlü problemleri sıkıntıları sineye çekip her türlü maddi manevi desteği esirgemeyen başkanımız Ertuğrul Doğan önderliğindeki yönetim kurulumuza destek olalım.

Teknik Direktör değişikliği sonrası koltuğuna oturacağı konuşulan Değerimiz, Kıymetli Hocamız Abdullah Avcı’ya destek olalım.

En önemlisi canımız ciğerimiz Trabzonsporumuz’a desteğimizin zerresini eksik etmeyelim. 

Takımımıza, teknik ekibimize, yönetimimize ve Şanlı Armamıza sahip çıkalım.

#HerZamanHerYerde

ekran-resmi-2023-10-09-104955ekran-resmi-2023-10-09-105034whatsapp-image-2023-10-09-at-110746ekran-resmi-2023-10-09-104911

 

Bir diğer açıklamada ise;

Yatmayan maaşlar, kapıya dayanan alacaklılar, yönetimdeki gürültüler kavgalar…

Ve her şeyi sineye çekip her çeki imzalayan, her türlü maddi desteği sağlayan; Ertuğrul Doğan…

O tarihi şampiyonluk nasıl geldi hatırla!

Her fırsatta “Avcı’yla olmaz” diyen çığırtkanlara verilen cevabı hatırla!

Artık yeni bir sayfa açıyoruz. Kulübümüze, başkanımıza, hocamıza bu kutlu yolda destek olalım. Trabzonspor için, armamız için…

#HerzamanHeryerde ifadelerine yer verildi.