Trabzonspor'un Romanya'dan yeni transferi Alexandru Bourceanu, yavaş yavaş takıma alışıyor. Neşeli görüntüsüyle dikkat çeken orta saha oyuncusu, takım arkadaşlarının kendisine çok yardımcı olduğunu söyledi. Beklediğinden çok daha sıcak bir ortamla karşılaştığını dile getiren Rumen yıldız, Trabzon şehrini daha gezemediğini ama ilk izlenimlerinin son derece olumlu olduğunu vurguladı. Bourceanu, "Burada tesisler harika. Bütün olanaklar üst düzeyde. Başarı için tüm şartlar oluşturulmuş. En kısa zamanda taraftarımızın önüne çıkmak istiyorum. Arkadaşlarım biraz anlattı. Gelmeden de taraftarımızın görüntülerini internetten izlemiştim. Gerçekten büyülenmiştim. Şimdi en kısa zamanda onlar için oynamak istiyorum" ifadesini kullandı.

TARAFTARIMIZ BENi SEVECEKTiR
"Sert bir oyuncuyum. Ama rakibe değil, topa. Yenilgiyi kabul edemiyorum. Yapım böyle. En iyisini yapmak için son dakikaya kadar savaşırım. Romanya'da birçok lakabım var. Taraftarımız beni seviyordu. Trabzonspor taraftarı da beni çok sevecektir. Çünkü onlar için oynayacağım" diyerek oyun tarzı hakkında bilgi veren Alexandru Bourceanu, takım arkadaşları ve kulüp çalışanlarının soyadını telaffuzda zorlandığını görünce, "Bana Alex deyin" dedi. Rahatlayan futbolcular, aynı sorunu daha önce de Adrian Mierzejewski'nin soyadını söylemekte yaşamış, arkadaşlarına adıyla hitap etmişti.

FORMA NUMARASI 55
Bu arada Bourceanu'nun 55 numaralı formayı giyeceği ve formasının arkasına ise soyadının yazılacağı açıklandı. Bu arada Rumen basınının "Asla yorulmaz. 90 dakikanın sonunda yüzüne baktığınızda oynayıp oynamadığını anlayamazsınız" dediği Bourceanu'nuyu teknik direktör Mustafa Akçay'ın Akhisar maçının ikinci yarısında oynatabileceği öne sürülüyor.