Trabzonspor, dün Antalyaspor'u Emre Güral'ın attığı golle 2-1'lik skorla geçerken genç yıldızı da göze girmeye başladı. Ancak Emre Güral ile ilgili dikkat çeken bir istatistik hakim. Trabzonpor'un geçen sezon öncesi PTT 1. Lig'de mücadele eden Bucaspor'dan kadrosuna kattığı Emre Güral, ligde toplamda 150 dakika alırken, bu sırada da toplamda 4 gol birden attı. Her 37  dakikada bir gol atan Emre Güral, ortalamaya vurulduğunda takımın en golcü ismi oldu. 

Emre Güral içinse herşeyin başladığı tarih Elazığspor maçı oldu. Elazığspor maçının 79. dakikasında bu yıl ki ilk golünü kaydeden genç forvet, ardından Gaziantepspor maçında, Bursaspor maçında ve son olarak da Antalyaspor maçında gol attı. Gol attığı maçlar düşünüldüğünde Bordo-Mavililere son dakikada attığı gollerle 4 puan kazandırına Emre, Elazığspor maçı da dahil edildiğinde toplamda 7 puan kazandırıyor. 

Ligde 6 golle bordo-mavili takımın en çok gol atan oyuncusu Henrique, son haftalarda sessizliği bürünürken Emre Güral, golcülüğüyle ön plana çıkan isim oldu.