Trabzonspor'da ikinci yarının başlamasıyla hemen her futbolcuda bir patlama yaşandı. Ersun Yanal gözünü şimdi de Aytaç Kara'ya dikti. İkinci Trabzonspor döneminde Eskişehirspor'dan bizzat transfer ettirdiği Aytaç'la yakından ilgilenen Yanal devre arasında pek çok takımdan teklif olmasına rağmen Aytaç'ı bırakmamıştı. Yanal'ın Aytaç'a formayı almak istiyorsa daha fazla çalışmasını gerektiğini kendisine güvendiğini söylediği bildirildi.

Ersun Yanal'ın felsefesi

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal göreve geldiği günden beri tek bir konu üzerinde duruyor... "iyi insanlarla çalışmak." Daha önce çalıştığı takımlarda yaşadığı başarının sırrını, "benim için iyi bir insan olan futbolcu kaliteli futbolcudan da, yetenekli futbolcudan da önce gelir. Ben iyi insanlardan kurulu güzel bir ekip kurmak istiyorum" diyerek Muharrem Usta'nın gönlünü kazanmış durumda.

Yanal üzerinde durduğu iyi insan olma konusunda oyuncuları ile paylaşıyor. Yanal geldiğinden bu yana bordo-mavili futbolcular daha fazla yardımsever, sokağa daha fazla çıkan, taraftarların arasına daha fazla karışan insanlar haline geldi. Futbolcular hemen her fırsatta yardıma ihtiyacı olanlar için bir araya g
elip yardım topluyor. Bunu da mümkün olduğunca gözden uzak yapıyor.

Ersun Yanal hedefi belirledi

Osmanlıspor'u 1-0 mağlup ederek üst üste 4'üncü galibiyetini elde eden Trabzonspor, ligin 2'nci yarısındaki en başarılı takımı olmayı başardı. Yönetim ve teknik heyet takımın yakaladığı form grafiğinden mutlu olduklarını ifade etti.

Bordo-mavililerde hedef ligin 2'nci yarısında Avrupa olarak belirlendi. Ersun Yanal oyuncularıyla yaptığı toplantıda bundan sonraki süreçte istikrarı sürdürerek hedeflerinin ilk 5 olduğunu söyledi.