Ziraat Türkiye Kupası Finali Öncesi Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu ve Trabzonspor Kaptanı Tolga Zengin birlikte basın toplantısı düzenledi.

Sözü ilk olarak Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu aldı.

İşte Emre'nin açıklamaları;

Bizim için iyi geçen bir sezonun son maçı olarak Türkiye Kupası finaline çıkacağız. İnşallah son olarak kazanan biz oluruz. Çok zor bir maç olacak inşallah istediğimiz gibi olur."

Emre Belözoğlu'nun ardından Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin sözü aldı.

"Bizim içinde kötü geçen bir sezonu Türkiye Kupası'nı kazanarak iyi bitirmek istiyoruz. Yarın inşallah güzel bir futbolla kazanan biz olacağız"

Yarın gergin bir maç olacak? İki kulüp arasında bir gerginlik var taraftarlara bir mesajınız var mı?

Tolga Zengin: "Hiçbir kupa hiçbir başarı bir candan daha önemli değil. Rahmetli Burak kardeşim gibi. Ben hep olaya böyle bakıyorum herkesin bir ailesi var. Sahada elimizden geleni yapacağız gerisini Allah bilir."

Emre Belözoğlu: "Siz böyle bir öngörüde bulunuyorsunuz, ama sahada futbol oynamaya çalışacağız. Türkiye'de futbol algısı yanlış. Futbol şov işi bizler de sahada elimizden geleni yapan profesyonelleriz. Futbol sadece bir oyundur, hayatta kendi değerlerinden ve ailelerinden önemli değildir ben böyle düşünüyorum taraftarlar da böyle düşünmeli. Biz böyle yapacağız Trabzonsporlu arkadaşlarımız da böyle yapacaktık. Sahada iyi mücadele olup kaybeden kazananı tebrik edecektir. Kendimizi en kötüsüne hazırlamaya çalıştık."