Trabzonspor İstanbul Başakşehir'de yeni bir TS Club daha açarakl mağazacılık anlamında büyük bir adım daha attı.

Açılışta konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta : Trabzonspor’un ürünlerinin sergilendiği yerdeyiz. Burayı da yapılandırıyoruz. Sportif başarı artınca mağazacılık da önemli hale geliyor. Ankara ve İstanbul’da peşi sıra mağazalar geliyor. Mağazalar önemli ama tek başına önemli değil. Önemli olan ticaret yapabilmek ve sportif başarıdır. Umarım her şey yolunda gider.

FIFA TARTIŞMALARI GEREKSİZ

Biz bir süreci yönetiyoruz. CAS karar verdi. Su anda yerli yabancı hukukçularla İsviçre mi FİFA'ya mı gidilmesi gerekiyoru tartışıyoruz. Önümüzdeki günlerde netleşecek. Herkes bilsin burası Trabzonspor böyle bir kulüpte kurallar neyse o yapılır. En ufak endişeye sebep olmadan söylüyorum tabi ki FİFA’ya gideceğiz. Haklarının en medenice ciddi şekilde yapacaktır. Bu tartışmaları gereksiz buluyorum. Bu tarihi bir sorumluluk bundan kimsenin endişe duymaması lazım.

EKİCİ MUTLU OLSUN

Futbolda bunlar var. O süreci geride bıraktık. Kendisine bir yol haritası çizdi. Biz mutluyuz Mehmet’te yoluna devam etsin. Yollar ayrıldı. Gönül isterdi ki böyle ayrılmasın. O da sonuçta futbol camiasının içiresinde emek verenlerden bir tanesi inşallah mutlu olur.

TRANSFER 

Önemli isimler gündemimizde. Doğru işler yapmak istiyoruz. Takımımızı tanımaya çalıştık. Devre arasında daha fazlası ile doğru işler yapmaya başladık. Biz kamuoyunda çıkanlara baktığımızda düşündüklerimize denk geliyor bazen gelmiyor. 50. Yıla 51. Yıla Trabzonspor daha iddialı girecek. Trabzonspor’un o zor günleri bir daha görmemesi gerekiyor. Stat büyük bir ivme verdi. Camia kenetlendi, geleceği göremeye başladılar. Bizim hedefimiz var Trabzonspor kötü günleri hak eden bir takım değil. Kulüp iyi yönetildiğinde herkes gördü muhteşem bir camia. Seneye daha iyi olacak ondan sonra daha iyi olacak. Biz onlarla birlikte kendimizi tarihe Trabzonspor’u farklı bir konuma getirerek yazdıracağız. Biz çok kararlıyız onlarda kulüplerine sahip çıkıyorlar. 

Onlarda kulüplerine sahip çıkıyor. Futbolcusuna sahip çıkıyor. Muhteşem bir hava var. Ekonomik anlamda büyük işler yapmaya başladık. Ayaklarını sağlam basan, herkesin mutlu olacağı, birlikte mutlu olmaya başladığımız çok daha büyüklerini yakalayacağımız Trabzonspor herkes emin olsun.." dedi. 

Trabzonspor’un gelecek sene hangi bölgelere transferler yapabileceği yönünde ki soruya ise Usta, “Yönetim ve teknik kadro ne kadar bir birini iyi anlarsa, projeyi birlikte masaya yatırıyorsa, karşılıklı güven varsa takım olmuşsa geleceğin iyi olmaması mümkün değil. Biz teknik kadromuzla tam bir takım halindeyiz. Sportif tarafta muhteşem bir uyum var. Bu uyumla birlikte çok iyi analizler yapıyoruz. Hangi bölgede daha çok ihtiyacımız var, ya da takımı daha kuvvetli rekabetçi hale nasıl getiririz hepsini tartışıyoruz. Trabzonspor gelecek seneye çok daha iyi daha geniş kadro ile girecek. Ama sezonun ortasındayız. Daha bizim çok oynayacağımız maçlar var. Seneyi öncelikle iyi bitirmemiz lazım. Bir çok işi aynı anda yapıyoruz. Boşluk bırakmamak istiyoruz. Buralara gelmek için çok eziyetler yaşadık. Çok zorluklar yaşadık. Geldiğimiz noktanın kıymetini biliyoruz ve gelecek çok iyi olacak” diye konuştu.