Trabzonspor camiası, Giray Kaçar’dan gelen haberle sarsıldı. Göğüs ağrısı nedeniyle kulüp doktorlarına başvuran Giray Kaçar’ın kalp kapakçığında sorun olduğu öğrenilirken oyuncunun futbol hayatının sona ermesinden korkuluyor…

30 aralık 2012 günü ikinci yarı hazırlık kampı için Antalya’da çalışmalara başlayan bordo-mavililerde 27 yaşındaki stoper Giray Kaçar, göğsüne gelen bir top sonrası kulüp doktorlarına başvurmuştu. Konu ince elenip sık dokundu. Hatta resmi siteden 3 Ocak 2013 günü yapılan açıklamada, “Giray, göğüs ağrıları şikayetiyle bize başvurmuştur. En küçük ihtimaller üzerinde dahi durulmaktadır. Birkaç güne içerisinde tüm sonuçlar alındıktan sonra Giray’ın durumu netlik kazanacak” denilmişti.

Kulübün sağlık heyeti Giray’ın kalp kapakçığında sorun olduğunu saptayınca futbolcuyu iki doktora daha kontrol ettirdi. Sonuç değişmedi. Önceki gün kamptan ayrılarak Ankara’daki ailesinin yanına giden Giray Kaçar’ın başkentteki tetkikleri de aynı çıktı. 4 farklı doktorun “kalp kapakçığında sorun var” dediği Giray Kaçar’ın futbol hayatının tehlikede olduğu belirtiliyor…

Facebook ve Twitter üzerinden, Trabzonspor taraftarları büyük üzüntülerini dile getirirken, başarılı futbolcunun yeşil sahalara dönmesi için dua etmeyi ihmal etmedi.

YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Ankara'da ailesinin yanında bulunan Giray'ın bu hafta yapılacak tetkiklerinden sonra nasıl bir yol haritası izleneceğine de karar verilecek. Giray Kaçar ve Trabzonspor bu konuda iyi bir haber bekliyor. Asbaşkan Nevzat Şakar da 'Durumunu yakından takip ediyoruz. İnşallah aramıza dönmesine engel olacak bir problem çıkmaz. Giray'ın durumuna göre savunmaya transfer yapabiliriz' diye konuştu.

HaberTS.com olarak, Türk futbolu için önemli bir değer olan Giray Kaçar'ı en kısa zamanda sahalarda görmeyi umut ediyor, başarılı futbolcumuza geçmiş olsun diyoruz.