Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Şenol Güneş'e teklifi ortaya çıktı

İşte Güneş’e önerilenler;

1) Futbolun bütün yetki ve sorumluluğu

2) Transferin şekillenmesi ve sorumluluğu

3) Alt yapının biçimlenmesi ve sorumluluğu

4) Teknik kadronun seçimi ve atanması

5) Planlama, strateji geliştirme ve organizasyon

6) Tüm bu yetkilere karşılık istediği ücret

7) İstediği zamana kadar sözleşme süresi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Şenol Güneş ile yaptığı yüz yüze görüşmenin bilinmeyen yönleri ortaya çıkmaya başladı. Hacıosmanoğlu, Şenol Güneş ile görüşmesine damardan girecek bir tabir ile başladı. Başkan Hacıosmanoğlu Güneş’e, “82 puan ile şampiyonluğun elinden alındı. Korunamadın, bu oyunlara kurban edildin, gel birlikte bu oyunları bozalım, 82 puanın hesabını birlikte yeni dönemde verelim...” diyerek 2010-11 futbol sezonunu hatırlattı. 

Şenol Güneş’e olağanüstü yetki önerileri ile giden Hacıosmanoğlu, Güneş’in Trabzonspor sevdası ve sorumluluğuna güvendiklerini belirtirken, “Trabzonspor için bir sorumluluk talebinde bulunduk kabul ederse birlikte bu yükü sırtlarız, etmez ise başka bir yol bulacağız” dedi. Güneş’in tercihi bu sezon çalışmamak olarak ortaya çıkarken, yeni sezonda görev alabileceği sinyalini verdiği de öğrenildi.

5 saatlik yüz yüze görüşmede Şenol Güneş’in İbrahim Hacıosmanoğlu’na transferi yapılacak futbolcular için sezon sonunun beklenmemesi gerektiğini belirterek şimdiden transfere girin önerisi getirdi. Bunun üzerine Hacıosmanoğlu kolları sıvadı ve sezon içinde transfer çalışmalarına başlanacağını açıkladı. Hacıosmanoğlu, Güneş’ten olumsuz cevap alması durumunda rotayı yurt dışına çevirecek.