Trabzonspor Başkanı, F.Bahçe maçını protokolden izleyecek. Sarı-Lacivertli yöneticilerin konuk ekip yönetimini ağırlama prosedürünü uygulamama kararına Hacıosmanoğlu’nun tepkisi çok sert oldu.

Süper Lig’de pazar günü oynanacak F.Bahçe-Trabzonspor maçı öncesi taraflar arasında bir anlamda soğuk savaş yaşanıyor. Sarı-Lacivertli kulübün yöneticileri, konuk Trabzonspor yönetimi için ne karşılama ne de ağırlama yapacak. Yani amiyane tabiriyle selamı sabahı kesecek... Ve düne kadar herkes Trabzonspor cephesinin nasıl bir yaklaşımda bulunacağını, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu maça gelip gelmeyeceğini tartışıyordu. Ve Hacıosmanoğlu konusu netleşti... Başkan maça gelecek.

TAVİZ VERMİYORLAR...

Ligin ilk haftasında Beşiktaş maçını rakip taraftarlar arasında izleyerek bir çığır açan Hacıosmanoğlu, F.Bahçe maçını bu kez protokol tribününde izleyecek. Ev sahibi ekibin yönetiminin nasıl bir tavır takınacağı konusunda kendisi bir yorumda bulunmasa da çok yakınındaki isimler bu konuda net konuştu: “Başkan diyor ki; F.Bahçeli yöneticiler selam bile vermezlerse çok mutlu olurum...”

SERİYİ DEVAM ETTİRECEĞİZ

F.Bahçe’nin maçlar öncesi moral yemeği dün Paper Moon’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Teknik ekip ve futbolcular neşeli görünürken, Trabzonspor’u yenip seriyi devam ettirecekleri sözünü verdiler. Ersun Yanal, ev sahibi Raif Dinçkök ve Alize Dinçkök Eyüpoğlu’na imzalı forma hediye etti.