Trabzon’da hiç kimse ile düğün tarihini konuşma gereği hissetmeyen ve 3 Nisan tarihinde İstanbul’da Çıkağan Sarayı’nda dünya evine giren Didier Zokora yüzünden kulüpte adeta deprem yaşanıyor. Bu oyuncunun kimseye danışmadan, kritik bir aşamada kafasına göre takılıp düğün yapmasından dolayı, törende ne başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ne yöneticiler ne teknik kadro yer aldı. 

Fubolculardan kulübü temsilen törene Jose Bosingwa, yönetimden de Ali Uzunay’ın burada bulunması yönünde karar verildi. Ancak düğüne Paoulo Henrique ile Colman’ın da gitmesi Hami Mandıralı’yı adeta küplere bindirdi.

Çünkü Colman ve Henrique düğüne gitmek için Hami Mandıralı’dan izin istediler. Bu izin kendilerine verilmedi. Mandıralı, “Kritik bir maçımız var. Bu nedenle kimsenin kent dışına çıkmasını istemiyorum” dedi. 

Morali bozulan Henriqu ve Colman’ın bu kez Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu aradıkları ve “İdmanımızı yapık. Düğüne gidip döneceğiz. Sabah yapılacak idmana yetişeceğiz” dedikleri belirtildi. Hacıosmanoğlu’nun da izin verdiği ileri sürüldü. İki futbolcunun bunun üzerine düğüne katıldıkları kaydedildi. Molouda ve Bosingwa’nın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan ayrıcalıklı olması nedeniyle daha önce bir çok kez sorun yaşanmıştı.

Eski Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın rahatsızlıklarını defalarca yakın çevresiyle paylaştığı biliniyor. Bosingwa ve Moluda’ da yaşanan sorunlar unutulmadı. Böyle bir noktada Colman ve Henriqu’ye de Hacıosmanoğlu’nun izin verdiğinin söylenmesi bile şaşırtıcı bulundu ve Hami Mandıralı’nın ortaya koyduğu disiplinli tutum alkışlandı.

Trabzonspor'un büyüklüğünü koruma adına her türlü bedeli ödemeye hazır olduğunun altını çizen Mandıralı, 'Bu sadece Colman veya Henrique konusu değil. Bu Trabzonspor'un büyüklüğünü, misyonunu ve vizyonunu ile ilintili bir konu. Bunu bu açıdan ele almak gerekiyor. Yapılanın yanlışlığını anladıkları zaman sorun ortadan kalkar. Kimse Trabzonspor'un büyüklüğünü tartışılır hale getirme hakkına sahip değildir' şeklinde görüşlerini ifade etti.

KAYNAK: KUZEY EKSPRES