Trazonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, çok sert bir açıklama yayınladı. Dün akşam oynanan Eskişehir maçında hakem Özgür Yankaya'nın yaptığı bariz hatalarla ilgili açıklama yapan Hacıosmanoğlu, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

Hacıosmanoğlu, resmi siteden bu açıklamayı yaptı: 

Türk futbolunu adaletten yoksun, eşit ve adil davranmasını beceremeyen, hangi zihniyete hizmet ettiği açıkça belli olan, sezon başından beri rakiplerimize kol kanat gerip onlara maç kazandıranlar, bize gelince sahada emek harcayan oyuncularımızın alın terini gasp eden ve ettirenler, unutmasınlar ki onların adaletsizliği karşısında Yüce Allah’ın büyük adaleti vardır. 

Haklı olduğumuz, hakkımızın gasp edildiği “3 Temmuz” süreci ile ilgili kendilerinin sağlayamadığı adaleti sağlamak için girişimde bulunduğumuz ve bulunmaya devam edeceğimiz UEFA ve FIFA nezdindeki mücadelemizin sonucunda adaletin hangi şartta olursa olsun sağlanacağını hepimiz göreceğiz.

Trabzonspor’a saha içinde ve dışında yaptığınız adaletsizliklerin bizi yıldırıp, yolumuzdan döndürmeyeceğine, adaletsizliğinizin karşısında Yüce Allah’ın adaleti ve Trabzonspor sevdalılarının huzurunda ağır bedeller ödeyeceğinizi asla unutmayınız.

Trabzonspor’un şike sürecinden vazgeçmek ve başarı beklemek ikileminde bırakılamayacağını, bir yandan gasp edilen haklarımızı aramaya devam ederken, yeni başarıların peşinde koşmaktan vazgeçmeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla sunarım.