Trabzonspor bu akşam Avrupa Ligi 3.tur Dinamo Minsk hazırlıklarına başladı. Antrenmana futbolcular tam kadro katılırken Trabzonspor'un yeni transferi Malouda ilk antrenmanına çıktı. Antrenmada basına neşeli pozlar veren Malouda, antrenman öncesi Zokora ve Sol Bamba'ya şakalaşması dikkat çekti. 

MALOUDA'YA GANALI GENÇ OYUNCULARDAN DESTEK

Bir grup taraftarından takip ettiği akşam antrenamnında taraftarlar Malouda'ın ilgisini çekmek için tezahüratlarıda bulunuyor. 1461 Trabzon'a denenmek üzere gelen Ganalı oyuncular Trabzonspor'un akşam antrenmanı da izlemeye geldi. Malouda'ya kendi dillerinde tezahüratlarda bulunan genç Ganalı oyuncular fildişili oyunculara neşe kattı.

JANKO'YA 'GOL AT' ELEŞTİRİSİ

Öte yandan sakatlığı bulunan Janko ve ayrılması gündemde olan Sol Bamba ve Zokora'da antrenmana katıldı. Mark Janko ve Emre Güral sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman başlamadan Janko'ya bağıran taraftarlar, "Artık golünü at" şeklinde sitem etti.

MALOUDA VE ZOKORA HIRS YAPTI

Kondisyon çalışmasında oyuncular iple birbirlerlini çekerken renkli görüntüler oluştu. Colman'a sık sık uyarılarda bulunan Akçay, Arjantinlinin isteksiz olmasıda dikkat çekti. Zokora ile eşleşen Malouda'nın hırsı ve hareketleri, fil dişili oyuncuyuda hırslandırdı. Adeta güç gösterisinin yaşandığı antrenmanda galip Malouda çıktı.