Trabzonspor'un sorunlu yıldızı Malouda, yine Trabzon'u terk etti. Bordo-Mavililerde yaklaşık 2 hafta önce eşinin rahatsızlığını bahane ederek ülkesi Fransa'ya giden Malouda, 2 gün önce Trabzon'a gelmişti. Ancak dün Teknik Sorumlu Hami Mandıralı tarafından kadro dışı bırakılan Colman ve Zokora ile birlikte takımdan ayrı olarak idmana çıkan Molouda'nın bugün Trabzon'dan ayrıldığı ileri sürüldü. 
Malouda'nın İstanbul'a gittiği iddialar arasında yer alırken kendisine ait İnstagram hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çekti. 

Malouda'nın Trabzon'dan ayrılırken ise stemkar tavırları gündem oldu. Bordo-mavili futbolcunun, "Ben Trabzon'a yeni sayfa açmaya geldim. Ama hocamız beni kadro dışı kalmadığım halde takımdan ayrı olarak çalıştırdı" dediği kaydedildi. 

Sosyal medya hesabından İstanbul'da çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Malouda'nın arkasında ki araç ise dikkatleri üzerine çekti. Malouda'nın fotoğrafta arkasında bulunan beyaz Jeep, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun son zamanlarda kullandığı araca benzerliği gözle görülür bir biçimde.. Ancak aracın plakasının görünmemesi bu noktada iddiaları ise ister istemez havada bırakıyor. 

Malouda'nın İstanbul'a giderek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile de görüşmeyi planladığı da iddialar arasında.