Trabzonspor'da yaşanan yabancı sorunlarından Malouda'ya bir tepki de Trabzon'da yayın yapan Ekspres Gazetesi'nden geldi. 

'Uyanık Fransız' başlığı ile manşetlere taşınan Malouda haberinde 'Malouda, paralarını alabilmek için kırk takla atıyor, olmadık atraksiyonlara girişiyor' ifadelerine yer verdi.

Kuzey Ekspres'in haberi ise şöyle; 

AYRILMAK İSTEMİYORUMUŞ

Trabzonspor'a geldiğinde önce kafasının arkasında TS amblemi yaptırıp taraftarı kandırmaya çalışan, Avrupa'da 1 milyon Euro bile kazanamazken, 2,5 milyon Euro'nun hatırına imza attığını unutturmak isteyen sonraki süreçte ise teknik kadronun belası haline gelen Florent Malouda, ülkesine dönmek için de atla karayı seçti. Mandıralı'nın taviz koparamayacağını anlayınca yedek soyunmamak için sakatlık numarasına yatan sonra eşinin rahatsızlığını öne   sürerek ülkesinin yolunu tutan, kafasına göre takılıp, takım arkadaşlarının bile şimşeklerini üzerine çeken Fransız futbolcu şimdi uyanıklık yapmaya çalışıyor. 

BİZİ SAF ZANNEDİYOR YA!

Ülkesi Fransa'da yaptığı açıklamada ' Trabzonspor'dan ayrılacağım' diyen ve alacağı parayı kurtarmanın peşine düşen Malouda bir yandan da İngiliz kulüpleriyle de dirsek temasına geçti. Bu oyuncu, Trabzonspor'dan aldığı 2.5 milyon Euro garanti ücretin KDV'sine yakın bir teklifle bile karşılaşmayınca koşa koşa Trabzon'a geldi ve, "Ben bu takımı çok seviyorum. Oynamak istiyorum" demeye başladı. Oysa Malouda'nın ana amacının bu sezon alacağı parayı kurtarmanın yanında gelecek sezonda 2.5 milyon Euro'yu koparmak.