Normal süresi ve uzatmaları 2-2 biten karşılaşmada İnegölspor'u penaltılarda 6-4 mağlup eden 1461 Trabzon, PTT 1. Lig'e yükselen son takım oldu. 

Alanya'dan Antalya'ya geçen 1461 Trabzon sabah saat 04.00'da Trabzon'a geldi. Taraftarların çoşkuyla karşıladıkları şampiyon 1461 Trabzon oyuncularıyla ve kupayla hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Havalimanı iç hatlar geliş yolu üzerine Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüsün açtığı kolbastı ile taraftarlar eğlendi. 

Havaalanında konuşan Başkan Şaban Bülbül,"Samimi olarak bizim yanımızda olan bütün Trabzonspor sevdalılarına teşekkür ediyoruz. Geçen yıl bizimle beraber üzülenleri, sevindirdiğimiz için çok mutluyuz. Sporcularımın hepsini alınlarından öpüyorum. İyi bir çalışma örneği gösteren teknik kadroma teşekkür ediyorum. Yönetim kuruluma sağladıları birlikten dolayı teşekkür ediyorum. Sözün özü şu, bizimle beraber ağlayanlar bizimle beraber gülmüştür." Dedi.

Bülbül sosyal medya hesabı üzerinden İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da hakkını teslim ederek,"Şampiyonluğumuzdan dolayı bizleri gönülden destekleyenlere teşekkür ederim. Unutmayın bu kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'dur. Teşekkürler başkanım." Şeklinde paylaşımda bulundu.