Maçın ardından  Aspor’da ki programda konuşan ünlü hakem yorumcusu Erman Toroğlu, “Hayatım boyunca çok risk aldım. Yurt dışından vurmaya geldiler. Silah aldım, taşıma ruhsatım var. Hayatım boyunca hep risk aldım. Kovdular, en son burada çalışıyorum. Buradanda kovulursam başka yer kalmayacak... Hayatım boyunca eşşeğin kuyruğu gibi yaşamadım. Burada yorum yapıyorum biliyorum. Yüzde 35 seyirci ulan bu Erman Toroğlu ne diyecek diye seyrediyor. Yüzde 35’i Ulan Bu Erman Toroğlu’na helal olsun diye seyrediyor. Bugün ki maçın özeti çok net şu.. Sahada 3 tane korkak vardı. 2 teknik direktör bir hakem. Bugün 3 korkak seyrettim.

İnanılır gibi değil. Bunların 3’ünden de bir halt zor olur. Başarılı olurlar arada sırada ama cesaretli olun. Ben Trabzon’da maçı yarıda bıraktım. Bu Trabzon’da değil.. Bu Trabzon’da bırakırsın eski Trabzon’da bıraksana. Stada giremezsin. Bastım düdüğü çıktım gittim. Şampiyonluk maçıydı. Ya Galatasaray olacaktı ya Beşiktaş. Maç yarıda kaldı Beşiktaş Şampiyon oldu..” dedi. 

Toroğlu, “Yani hocam böyle götüremezsiniz. Bizi de duman ediyorsunuz, seyirciyi de duman ediyorsunuz. 45 dakika gitmiyor Trabzon. Rezalet Trabzon.. Sosa giriyor 2 top atıyor. Hazırmış belli. Sosa girince diğerleri boşta kalıyor. Olcay top oynamaya başlıyor. İkinci pozisyon var. Neredeydiniz? 

Hakem en az 2 topçu atman lazım. Nasıl hakemsin. Niye atamıyorsun. Sanane.. Herif basıyor, herif vuruyor. At.. Sen adalet dağıtan olarak korkuyorsun. Savcı hakim, korkuyor kabadayıdan. 

O zaman yapma abi.. Demirden korkan trene binmeyeceksin. Yapmayın abi.. 

İkinci yarı biraz kıpırdadınız maç hareketlendi. Kalite yoktu.. Teknik direktörsünüz, büyük büyük hakemsiniz. Yürüyün gidin lan... “ diye konuştu.