Ünlü televizyoncu Şansal Büyüka, Trabzonspor’u değerlendirdi. Trabzonspor’da Hami Mandıralı’nın gelişinin ardından umut verici görüntü sergilediğini kaydeden Büyüka, “Trabzonspor, Mustafa Reşit Akçay döneminin ardından Hami Mandıralı ile devam etme kararı aldı. Juventus maçı ve sonrasında Kayserispor karşısında izlenen bordo-mavililer, gelecek adına umut vermiş gibi görünüyor” dedi. 

“Siz de, yerli olacaksa Hami Mandıralı devam etsin düşüncesinde olanlardansınız. Bugünkü tabloda ne gördünüz?” sorusuna ise Büyüka, “Hami Mandıralı’da daha başlangıçta şunu gördük . Kaybedelim ama teslim olmayalım. Vuruşarak ölelim, savaşarak kaybedelim. Bu, aslında Trabzonspor’u altı yıl üst üste lig şampiyonu yapan duygudur. Trabzonspor bu duyguyu yeniden yakalarsa çok şeyi halleder” şeklinde cevap verdi. 

Trabzonspor’un Juventus karşısında ne yapacağını sorulması üzerine ise Büyüka, “Juventus maçı 2-0’dan sonra çok zor. Önümüzdeki hafta oynayacağı Fenerbahçe maçı, Trabzonlu için bir maçtan çok daha fazlasını taşıyor. Fenerbahçe’nin önümüzdeki yıl da Avrupa’ya gitmeyeceği  hesaplanırsa, Trabzonspor’un Avrupa Ligi şansının hâlâ devam ettiğini söyleyebiliriz” diye konuştu.