Bozdoğan, futbolcularımızdan Marek Sapara’nın dün gerçekleştirilen idmanda bileğinde aldığı darbe sonucu ezilme meydana geldiğini belirterek, oyuncumuzun tedavisinin sürdüğünü ve en kısa sürede tekrar idmanlara başlayabileceğini vurguladı.

Doktor Hakan Bozdoğan, yine dünkü çalışmayı yarıda bırakan Marek Cech’te ise kas zorlanması meydana geldiğini açıkladı. Kulüp Doktorumuz, bu oyuncumuzun da tedavisinin devam ettiğini ve durumundaki gelişmeye göre tekrar idmanlara başlayacağı zamanın kesinlik kazanacağını dile getirdi.

Doktor Bozdoğan, bir süredir çalışmalarda yer almayan Giray Kaçar hakkında ise şu bilgileri verdi: “Oyuncumuz Giray Kaçar göğüs ağrıları şikayetiyle bize başvurmuştur. Söz konusu ağrıların sebebinin tam olarak belirlenmesi ve herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmaması adına gereken tüm işlemler yapılmakta ve en küçük ihtimal üzerinde dahi durulmaktadır. Birkaç gün içerisinde tüm sonuçlar alındıktan sonra Giray’ın durumu netlik kazanacak ve kesin açıklama yapışabilecek aşamaya gelinecektir.”