Karabük maçından sonra birlikte İstanbul’a gitme düşüncesi olan Başkan Muharrem Usta ile Ersun Yanal maç sonrası ayrı ayrı İstanbul’a gitti. Dün ise İstanbul’da zirve yapıldı

Trabzonspor’da krize çözüm aranıyor... 4-0’lık Karabükspor hüsranının ardından sancılı günler geçiren Trabzonspor’da farklı yenilginin de etkisiyle Başkan Muharrem Usta ile Teknik Direktör Ersun Yanal arasında soğuk rüzgarlar esti. Maçın 3-0 olmasının ardından stadı terk eden Usta’nın maç öncesinde Yanal’a, “Benim araba ile İstanbul’a birlikte döneriz” dediği ancak farklı yenilginin her şeyi altüst ettiği öğrenildi.

Karabükspor karşısında alınan farklı yenilgi Başkan Muharrem Usta’nın moralini sıfıra indirirken, İstanbul’a birlikte dönüş programı da rafa kalktı. Başkan Usta da, Yanal da ayrı ayrı araçlarla İstanbul’a gitti. Başkan Usta, İstanbul giderken Yanal’ı arayarak durum değerlendirmesi için bir toplantı yapacağını deklere etti. Bunun üzerine Trabzon’dan İstanbul’a giden Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Başkan Muharrem Usta, İstanbul’da bulunan bazı yöneticiler ve Ersun Yanal’ın da katılımı ile toplantı gerçekleştirildi.

Başkan Usta’nın, toplantıda Yanal’a adeta penaltıyı gerektiren 9 kusurlu harekete benzer 9 kritik soru sorduğu da öğrenildi. Yanal’a takımın A’dan Z’ye niye bu durumda olduğunu soran Başkan Usta’nın tecrübeli teknik adama inancının tam olduğunu da dile getirdiği öğrenildi. Her kriz sonrası gündeme gelen ‘hoca değişikliği’ Trabzonspor’un gündeminde olsa da Usta’nın, Yanal’a güvenin devam ettiği belirtildi.

Başkan Muharrem Usta, bütün olumsuzluklara rağmen iyi günlerin de geleceğine inanıyor. O nedenle, yönetimde Ersun Yanal’ın tartışılmaması yönünde telkinlerde bulundu. Başkan Usta, Teknik Direktör Ersun Yanal’a sorduğu sorulardan alacağı cevapları da yönetici arkadaşlarına iletecek ve takımın yeniden ayağa kalkması için gerekli adımları atacak.

Kaynak: Günebakış