Trabzonspor bariz hakem hataları ile son haftalardır lider gibi oynamasına rağmen düşüş yaşadı. Öyle ya da böyle Trabzonspor hakem kararları ile doğrandı. Ama Trabzonspor'un asil evlatları son Galatasaray maçında istiflerini bozmadan, delikanlı duruşları ile tecrübeli atfettiğimiz karakter yoksunu futbolcu, hakem ve yöneticilere tertemiz futbolun nasıl oynandığını gösterdi. Lisedeki okul sınavlarına girip akşamına Galatasaray gibi takıma karşı oynamak tarihte görülmemiş nadir olaylardan bir tanesidir.

Trabzonspor bunu başaran genç oluşumlu kulüplerden bir tanesidir. Hatta şu an alanında tektir. Yusuf, Abdulkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Hüseyin, Uğurcan, Arda ve ismini sayamadıgım nice genç kardeşlerim...

Trabzonspor elbette düştüğü yerden kalkacaktır. Her cefanın elbette ki sefası olacaktır.. Futbolda attığımız bu kutlu, dikenli yolda yaşadığımız hayati sorunlar olacaktır. Lakin Trabzonspor'un Trabzon'un mayasında, hamurunda; vazgeçmek, pes etmek, yılmak, dönmek yok.. Yikmak, azim göstermek, hırs ve çalışkanlıkla imkansızı bile mümkinata dönüştürecek yürek var...

İste öyle bir haftalara giriyoruz ki artık sefayi görmenin vakti geldi.. Zor maçları geride bıraktık. Alanya maçı ile başlayıp galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor.. 

Göztepe, Kasımpaşa, Akhisar, Erzurum, Antalya, Bursa ve Malatya...

Fenerbahçe maçına kadar güzel galibiyet serisi yakalamak hem şampiyonluk icin hem de kendimizi bulup bir daha asla kaybetmemek için kritik dönem..

Kritik döneme giriyoruz.. Trabzonspor için imkansız diye bir kavram yoktur.. Trabzonspor geçmiş dönemlerinde şu anki yaşadığı kabusun kat be kat fazlasını yaşayıp bunu atlatmış bir kulüptür.. 

Gençleri ile bu kara günlerden alnının aki ile çıkacağından şüphemiz yoktur.. Taraftarlarımız takımlarını yalniz bırakmasın. Bin tane Trabzonspor yok bir tane Trabzonspor var. 

Hayde Trabzonspor taraftarı. Alanya maçı ile devrime başlayalım. Başlayalım ki 96 ların, 83 lerin, 2010-2011 Lerin Trabzonspor'unu bütün dünya görsün..