Trabzonspor Kulübü'nün Juventus'ta forma giyen sol bek oyuncusu Alex Sandro ile ilgilendiği öne sürüldü. Peki, Alex Sandro kimdir?

2015 yılında İtalya Serie A devi Juventus tarafından 28 milyon Euro bedelle transfer edilen Alex Sandro, bugüne dek Juventus formasıyla 322 maça çıkarak, 15 gol, 33 asist kaydetti. Tecrübeli savunmacı sol bek olarak da görev alıyor ve sol ayağı iyi. Bu sezon gol üretemeyen oyuncunun Trabzonspor ile adı anılmaya başlandı. Bedelsiz olarak transfer edilmek istendiği de gelen iddialar arasında. Bu gelişme, bordo-mavili takımın taraftarını heyecanlandırdı. Peki, Alex Sandro kimdir?

Alex Sandro kimdir?

26 Ocak 1991, Brezilya doğumlu Sandro, futbola ülkesi Brezilya'da başlamıştır. 2011 yılında 9.6 milyon Euro karşılığında Porto'ya transfer olmuş ve gösterdiği performansla dikkat çekmiştir.

Profesyonel kariyerine 2008 yılında Atletico Paranaense kulübünde başlamıştır. Daha sonra sırasıyla Santos, Porto, Juventus kulüplerinde oynamıştır.

Farklı Galibiyet Sonrası Eren Elmalı'nın Açıklamları Farklı Galibiyet Sonrası Eren Elmalı'nın Açıklamları

33 yaşındaki defans oyuncusu, 2015 yılında Juventus'a transfer olmuştur. Natalia Regina ile evlidir. 1.80 metre boyundaki savunma oyuncusu sol bek pozisyonunda da oynamaktadır. Brezilyalı milli futbolcunun Süper Lig’de Trabzonspor’a transfer olacağı gündeme gelmiştir. Konuya dair resmi bir bilgi gelmemiştir.