Kayserispor ile anlaşma yapmadan Dubai'ye dönen Jaja, Trabzonspor'a yeşil ışık yakmıştı.

Sadri Şener, " Jaja'da aklımız kaldı. İyi topcuydu ama alkol problemi vardı." şeklinde açıklama yapmış daha sonrasında, " Jaja'yı kesinlikle transfer etmeyi düşünmüyoruz" demişti.

TARAFTARIN TEPKİSİ SERT OLDU

Alkol aldığı ve bunu Trabzonspor'a yansıttığı için eleştirilen Sadri Şener'in Jaja hakkında yaptığı bu açıklama sosyal medya üzerinde büyük tepki aldı. Jaja'nın "artık uslandım ve sözleşmeme her türlü madde koyulsun kabul ederim" demesine rağmen transfer çalışmaları başlamamıştı.

TOPU ŞENOL GÜNEŞ'E ATTI

Taraftarın sert tepkisi sonrası Sadri Şener'den " Şenol Güneş istediği an Jaja'yı Trabzonspor'a getiririm " şeklinde açıklama yapması, Jaja'nın Trabzonspor'u istediği ve cevap beklediği için Kayserispor'u beklettiğini gösterdi.

TRABZONSPOR OLMAZSA KAYSERİSPOR'A İMZAYI ATACAK

Trabzonspor'a yeşil ışık yakan ve Türkiye'ye dönmeyi çok isteyen Jaja, Kayserispor ile görüşme yapmış ve büyük ölçüde anlaşma sağlamıştı. Kayserispor'a tam imzalar atılacakken, kulübünü bahane ederek zaman isteyip Dubai'ye dönen Jaja'nın, Trabzonspor'dan tam olarak umudu kestiği an Kayserispor'a resmi imzayı atması bekleniyor.