Geçtiğimiz sezon Nice'de forma giyen Valere Germain ile özel olarak ilgilenen Ersun Yanal, bonservisi Monaco'da olan oyuncunun şartlarının detaylı şekilde araştırılmasını istedi. Germain, geçtiğimiz sezonu 38 maçta 14 gol ve 6 asistle tamamladı.

Yanal'ın bir diğer gözdesinin de Benjamin Moukandjo olduğu öne sürüldü. Fransa'nın Lorient takımında forma giyen Kamerunlu oyuncu, geçtiğimiz sezon 31 maçta 13 gol attı. Kolombiyalı Dorlan Pabon ve Macar Nemanja Nikolic'in de golcü listesinde olduğu kaydedildi.

TOİVANEN İDDİASI

Ayrıca  Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon kadrosuna katmak istediği İsveçli oyuncu Ola Toivonen için yeniden harekete geçtiği iddia edildi. Yurt dışı kaynaklı haberlerde sezonu Sunderland'de kiralık olarak geçiren, bonservisi Fransa'nın Rennes kulübünde olan 30 yaşındaki hücum oyuncusu için, Fransız ekibine Yatabare'nin takas olarak teklif edildiği belirtildi. Rennes kulübünün Yatabare ile birlikte 500 bin Euro talep ettiği kaydedilirken, Trabzonspor'un sadece takas formülünde ısrar ettiği dile getirliyor.