Transferde önceliği forvet bölgesine veren Trabzonspor’un isimlerini sır gibi sakladığı iki oyuncuyla temas halinde olduğu öğrenildi. Bunlardan birinin İspanya La Liga takımlarından Rayo Vallecano'da oynayan Arjantinli forvet Joaquien Oscar Larrivey olduğu kaydedildi. Bugün gazetesinin haberi şu şekilde:

Rayo'ya devre arasında gelen ve 6 ayda 12 gol atmayı başaran Arjantinli için temaslar başladı.

1 MİLYON AVRO İSTİYORLAR

Bordo-Mavili idarecilerin alınması konusunda fikir birliğine vardıkları Larrivey için İspanyol kulübü 1 milyon euro transfer parası istiyor. Maliyetleri açısından da son derece uygun olan Arjantinli forvetin transferinin birkaç hafta içerisinde kesinleştirilmesi bekleniyor.Trabzonspor'un bir diğer forvet adayı ise Akhisar Belediyespor formasıyla geride kalan sezonda adından sıkça söz ettiren Niasse…
Oyuncunun takımıyla 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Fakat, Dakarlı oyuncu ayrılmak istiyor. Akhisar'ın yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ise gitmek istemesi nedeniyle Niasse'nin önünü açma düşüncesinde. Piyasa değeri 2.5 milyon euro olarak gözüken 24 yaşındaki golcü için Bordo-Mavililer, Akhisar'la temasa geçti. Oumar Niasse'nin Türk vatandaşlığına geçip A Milli Takım'da oynaması da söz konusu.