Çıktığı televizyon programında konuşan Zeki Uzundurukan, Avcı'nın gelişi hakkında;

"Öyle bir coşkuyu yaşattı ki ya dünyada eşi benzeri olmayan şampiyonluk kutlamaları yaşandı. Düşün sevinçten taraftar kendini kaybedip elektrik direklerine çıkıp elektrik direklerinde saatlerce buluşup şova katılıyor, planlı olmayan bir şampiyonluk kutlamasıydı.
Başkan Ertuğeul Doğan öyle bir anda hamle yaptı ki, Messi'yi Ronaldo'yu getirse bu kadar heyecan yaratmazdı. Taraftarı böyle mutlu etmezdi.  Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’a tekrar gelmesi, Abdullah Avcı takıma emanet edilmesi bence Messi Ronaldo transferinden daha büyük bir olay"
ifadelerini kullandı.

Onuachu İle İlgili Skandal İddia! İstanbul Basını Erken Başladı Onuachu İle İlgili Skandal İddia! İstanbul Basını Erken Başladı

Konuşmasına devam eden Uzundurukan

"Trabzonspor Taraftarı Abdullah Avcı Trabzon'a ayak bastığında o şampiyonluğa tekrar gitti, o coşkuyu tekrar yakaladı. böyle bir şeye ihtiyaç vardı, bir şoka ihtiyacı vardı onu başkan yaptı şimdi bak emin olun tekrar ilk geldiği dönemdeki gibi Trabzonspor’un hasta yönlerini tedavi edecek ve önümüzdeki yıl yine bu takım şampiyon olursa hiç şaşırmam. Abdullah Avcı’nın öyle bir tılsımı var Trabzonspor’un da böyle bir şeye ihtiyacı vardı ya bu şehir böyle bir çılgın şehir" yorumlarında bulundu.