13. Uluslararası Kısa Film Festivali Başlıyor

Abone Ol

13. Uluslararası Kısa Film Festivali, ne zaman, nerede düzenlenecek? Hangi filmler festivalde yer alacak?

26 Ekim'de Malatya İnönü Üniversitesi'nde düzenlenecek olan festival, 28 Ekim'e kadar devam edecek. Festivalde akademisyenler, oyuncular ve sinema sektörünün en önemli isimleri yer alacak.

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Sinema Topluluğu tarafından organize edilen Film Festivali, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından destekleniyor.

Genç sinemacıları desteklemeyi hedefleyen organizasyonda sinema kültürüne katkı sunmak da amaçlanıyor. Uluslararası kategoride 500 kısa film yer alacak. Ulusalda ise 160 film ve belgesel gösterilecek. Festival boyunca söyleşiler, çeşitli etkinlikler yapılacak ve atölyeler kurulacak.

Festivalde; Ulusal kategoride birinci olan esere 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye ise 2 bin lira para ödülü verilecek.  Film Festivali kurucularından Prof. Dr. Kadir Beycioğlu anısına da Özel Ödül verilecek.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }