• DOLAR 32,30 %0.54
  • EURO 35,27 %0.42
  • ALTIN 2.243,93 %0.76
  • BİST100 %
  • BITCOIN 68.149 %1.59
  • ETHERIUM 3.603 %0.98
12°

GENEL YAYIN YÖNETMENİ

Yasir Güney
   [email protected]

EDİTÖRLER

HASAN YILMAZ
TEKİN SAĞLAM
ATAY BEKAR

REKLAM SORUMLUSU

HaberTS Reklamcılık Organizasyon Ticaret Ltd.Şti.

HUKUK DANIŞMANI

AV. SALİH GÜRSOY

Tel: 0 850 302 02 61

E-mail: [email protected]

HABER SİTESİ YÖNETİM YERİ 

Lyoner Str. 14, 60528 Frankfurt am Main, Almanya

HaberTS Kuruluş Tarihi
18.10.2008

Resmi hesaplarımız;

https://www.facebook.com/HaberTScom
https://twitter.com/habertscom
https://www.instagram.com/haberts/


UYARI

"HaberTS.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber ve fotoğrafların her türlü telif hakkı İvea Bilişim Şirketi'ne aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez."

GİZLİLİK POLİTİKASI
© Copyrigth 2008-2018 haberts.com tüm hakları saklıdır.
Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları haberts.com’a aittir.
haberts.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır.
Bunlar haberts.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz. haberts.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur.
haberts.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir.
Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the haberts.com . However, sometimes the haberts.com uses third parties to process your information. haberts.com requires these third parties to comply strictly with its instructions and the haberts.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the haberts.com we sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the haberts.com and its services. When you use haberts.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the haberts.com cookies section of our full Privacy Policy.

Haber Teklif Bildirimi

Mahkemelik süreçler yaşıyoruz fakat bilgimiz olmuyor maalesef size ulaşıyor bizim muhatap olmamız gereken konular.

O kısma göndereceğimiz içeriği ekleyebilir misiniz.;

haberts.com, hukuka ve yasalara saygılı olduğu gibi, kamunun, iş ortaklarının ve üçüncü kişilerin fikri sınai haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı benimsemiştir.

haberts.com, üyelerinin ve kullanıcılarının oluşturdukları içerik bakımından 5651 sayılı "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele edilmesi Hakkında Kanun"da tanımlanan "içerik sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir.

haberts.com’un kullanıcılarının ve üyelerinin oluşturduğu içeriklerin hukuka aykırı olup olmadığını kontrol etme yükümlülüğü yoktur. haberts.com, hukuka aykırı içerikler ile 3. Kişilerin haklarının ihlal edildiği düşünülen içeriklerde "UYAR ve KALDIR" yöntemini benimsemiştir.

haberts.com içerisindeki bazı içeriklerin kişilik haklarını, fikri ve sınai hakları ihlal ettiği iddiasında olan gerçek ve tüzel kişiler, komşu veya bağlantılı hak sahipleri ya da meslek birlikleri,

  • İhlale konu içeriklerin URL adresi ve ihlale konu içeriğin konusunu,

  • Gerçek kişi ise kimliğini gösterir belge, tüzel kişi ise oda kayıt belgesi, meslek birliği ise yetkili kişinin imzası bulunan antetli bir talep yazısını,

  • Vekaletle işlem yapma yetkisi kullanılıyorsa vekaletnameyi,

  • Fikri ve sınai haklara ilişkin taleplerde hak sahibi olduğunu gösteren belgeyi,

  • Açık ad / ünvan ve açık iletişim adreslerini

Sunmak kaydıyla haberts.com'un [email protected] adresine bildirim yapabilirler. Bu elektronik iletişim adresine ulaşan talep ve şikayetler hukuk servisi tarafından incelenecek, gerekli görüldüğü takdirde ihlale konu içerikler haberts.com sisteminden en kısa sürede çıkarılacak ve muhataba bilgi verilecektir.