1461 Trabzon Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu, “Öncelikle Bartın’da yaşanan maden ocağı patlamasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.

“Spor kamuoyunda sezon başı bizimle alakalı küçülme var hedef yok gibi birçok öngörüde bulunuldu” ifadelerini kullanan Hekimoğlu, şöyle konuştu: “Aslında sadece tecrübeli ve sabırlı davrandık. Doğru adımları doğru zamanda doğru bütçelerle yaptık ve gelinen noktada haklılığımız ortaya çıktı. Sezon başından beri oynanan maçlarda topa sahip olan, bol pozisyona giren, savunmada da bir o kadar güven veren, seyircileri futbola doyuran bir takım olduk. Tesislerimizde harika bir aile havası uyum ve arkadaşlık var. Bunun bizi uzun vadede başarıya taşıyacağından eminim" 

Kocaeli maçını değerlendirirken, yüksek bütçelerle ve şampiyonluk hedefi ile kurulan ciddi bir rakibi oldukça üstün ve 3-0 gibi farklı bir skorla yenmenin keyifli olduğunu da kaydeden Semih Hekimoğlu, “2 sezon önce Play-Off’ta hakemin yanlış verdiği bir penaltı kararı ile rakibimize elenmiş ve Kocaelispor 1.Lige çıkmıştı. Bu karşılaşmayı hem de farklı kazanmak bu açıdan bizim için anlamlı oldu. Teknik heyet ve futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Ama bu maçı kazandık diye rehavete girmeyeceğiz. Ayağımızı yere daha sağlam basacağız. Şimdi önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Hasan Yılmaz