1461 Trabzon Futbol Kulübü, Teknik Direktör Ercümend Coşkundere ile anlaşma sağladı. Kulüp binasında Başkanvekili Suat Hekimoğlu’nun katılımı ile yapılan imza töreninde tecrübeli teknik adam, kendisini sezon sonuna kadar 1461 Trabzon’a  bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Başkanvekili Suat Hekimoğlu, “Ercümend hocamızın başarılarını biliyoruz. Kendisi kariyerli bir isim. Doğru tercih yaptığımıza inanıyorum. İnşallah bu sezon sonunda şampiyon olacağız. Hedefimiz şampiyonluk” dedi.

1461 Trabzon yeni Teknik Direktörü Ercümend Çoşkundere açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

SEZON SONU HEDEFLENEN ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ

1461 Trabzon medya merkezine açıklamalarda bulunan yeni Teknik Direktör Ercümend Coşkundere, “1461 Trabzon FK yakından tanıdığımız bir camia. Ben de Karadenizliyim. Ulaş hocamız ayrıldı. Bize çalışmak nasip oldu. Ulaş hocaya da teşekkür ederiz. Takıma verdiği emeklerinden dolayı. Önemli bir camiaya geldim. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun futbola bakış açıları ve yaptıkları işler çok doğru. İnşallah hedeflenen şampiyonluğa hep birlikte ulaşacağız” dedi.

1461 Trabzon FK’nın kaliteli bir kadrosu olduğunu da ifade eden Coşkundere, “Bu kalite puan cetvelindeki yeri yansıtmıyor. Biz şu anki puan durumu ve sıralamayı önemsemiyoruz. Uzun bir maraton var. Bizi hedefe götürecek potansiyelli bir oyuncu kadrosu, potansiyelli şehir ve potansiyelli yönetim kurulu kadrosu var. İnşallah biz de kendi katkılarımızla hedeflediğimiz yere ulaşırız. Çalışacağız. Çok emek sarf etmemiz gerekiyor. Koşan dinamik baskılı oynayan. Hedefe inanan. Doğru oynayan bir takım olması için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS