15 Temmuz'da PTT ve Kargolar Çalışıyor mu?

Abone Ol

Yarın 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü. Resmi tatil olarak ilan edilen 15 Temmuz'da hangi kurumlar açık olacak? PTT ve kargolar çalışacak mı?

Resmi tatil ilan edilen 15 Temmuzda, özellikle kargo ve taşımacılık yapan kurumların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Detaylar haberimizin devamında...

PTT şubeleri resmi tatiller ve Pazar günlerinde kapalı olmaktadır. 15 Temmuz da resmi tatil günü ilan edilmiştir. Dolayısıyla, PTT şubeleri yarın kapalı olacak. PTT kargo alımı ve dağıtımı yapılmayacak.

PTT, noteler, kargolar ve bankalar da yarın kapalı olacak. Bazı işlemlerde çarşamba ve cuma günü yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Borsa resmi tatillerde hizmet vermiyor. Resmi tatil günü olan 15 Temmuz'da BİSt hisseleri de işleme kapalıdır. Bayram sonuna kadar da borsa hizmet vermeyecek.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }