Aksiyon film izle  sevenlerin tekrar tekrar izleyeceğinden emin olduğumuz ve 2022 yılının en iddialı yabancı aksiyon filmlerini sizzler için özel olarak eledik. Bu kısa ancak muhteşem listemizde sizlere yani aksiyon filmi olmaz olmaz diyen takipçilerimize bu yılda listelere göre iki defadan fazla hem de aynı haftada izlenen filmleri aşağıda sizlere sunuyoruz.

Listemize geçmeden önce sizlere aksiyon filmlerini en iyi şekilde izlemek için fullhd film kalitesinde veya 4k film izle formatında izlemenizi de tavsiye ediyoruz.

Uncharted

Nathan Drake, Uncharted video oyunu uyarlamasında hazine avcısı Victor Sullivan tarafından çok önemli bir görev için seçilir. Nathan Drake, Ferdinand Magellan'ın sakladığı ancak 500 yıl önce Moncada Hanedanlığı'na ait olan bir hazineyi bulmak ve uzun yıllardır kayıp olan abisini bulma ümidiyle Victor Sullivan ile bir maceraya atılır. Hem kolay hem de zor gibi görünse de, bu hazineyi kendi için isteyen başkalarıda var. Santiago Moncada, bu serveti hak eden tek kişinin kendisi olduğunu ve bunun ailesine ait olduğunu iddia ediyor. Böylece Santiago Moncada, bu zenginlikleri herkesten önce keşfetmek için Nathan ve Victor'un karşısına çıkarak onlara bu meceralarında engel olmayı hedefler.

https://www.imdb.com/title/tt1464335/?ref_=nv_sr_srsg_0

Havoc

Havoc, 2022 Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık yapımı bir aksiyon filmidir. Filmin yazar ve yönetmenliğini Gareth Evans yapmıştır. Ve Havoc'un baş rolünde film sektörüne yabancı olmayan herkesin tanıdığı Tom Hardy'yi görüyoruz. Ayrıca filmin çekimlerinde yapım, Cardiff şehrindeki bazı sokakları Amerika sokaklarına benzetmiştir. Hikaye bir uyuşturucu anlaşmasının başarısız olmasından sonra karma karışık hal almaya başlar. Hırpalanmış dedektif bir politikacının yozlaşmış oğlunu bu pis ve kriminal yeraltı dünyasından kurtarmak için neredeyse bütün şehri yolsuzluk ağlarıyla örmüş çetelerle amansız bir savaşın içine girmek zorunda kalır.

https://www.imdb.com/title/tt14123284/?ref_=ttls_li_tt

Top Gun Maverick

Joseph Kosinski'nin yönetmenlik koltuğunda olduğu Top Gun: Maverick filminin yapımı tam tamına 170 milyon dolara mal oldu. Tom Cruise, David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger filmin yapımcılarından bazılarıdır. Filmde baş rol olarak sizleri aksiyon filmlerinin vazgeçilmezi olan Tom Cruise bekliyor. Pilot Pete'in hava kuvvetlerine dönüşü Top Gun: Maverick'te vurgulanıyor. Deniz Piyadesi olarak otuz yıl geçiren Teğmen Pete Maverick Mitchell, sınırları zorlayan bir test pilotudur. Maverick, havacılık ve pilotluk tutkusunun körelmemesi için Top Gun mezunlarından oluşan bir tabur için özel eğitmen olarak işe başlar...

https://www.imdb.com/title/tt1745960/?ref_=nv_sr_srsg_0

Bullet Train

Kadrosunda baş rol olarak Hollywood'da efsaneleşmiş aktör Brad Pitt'in ve Joey King'in bulunduğu Bullet Trainin filminde başarılı ve yetenekli bir suikastçı olan Uğur böceği lakaplı karakterimizin son görevini anlatmakta. Birbirinden ölümcül ve tehlikeli suikastçılar ile dolu hızlı bir tren bu özel ajanı beklemektedir. Hayata tutunabilmesi için bu kana susamış, acımasız suikastçıları yenmesi ve dünya tarihinin görmüş olduğu en hızlı treninden kurtulması gerekmektedir. Bullet Train size aksiyon ve gerilimi uç noktalarda yaşatacak.

https://www.imdb.com/title/tt12593682/?ref_=ttls_li_tt

Extraction 2

Yönetmenliğini Sam Hargrave'in üstlendiği Extraction 2'nin baş rolünde ilk filmden tanıdığımız isim yine Chris Hemsworth. Bangladeş, Dakka'da büyük bir savaştan sağ kurtulan Tyler Rake, görevden ciddi yaralarla geri döner. Bir sonraki görevi üstlenmeye hazır ekibi ona eşlik etmek için hazırda beklemektedir. Tyler, aynı zamanda Gürcü bir gangsterin insafına kalmış olan aileyi kurtarmakla görevlendirildi. Görünüşe göre onları korumak için Tyler dünyanın en tehlikeli hapishanelerinden birine girmek zorunda kalır. Kurtarma işleri kızışır ve gangsterler Sydney'de avlanırken, Rake ve ekibi intikam almak için onları avlamaya başlar.

https://www.imdb.com/title/tt12263384/?ref_=nv_sr_srsg_0