6 Haziran Cumartesi reyting sonuçları (Kertenkele, Kiraz Mevsimi, Survivor All Star)

Abone Ol
 6 Haziran 2015 Cumartesi gününün reyting galibi kim oldu? Cumartesi gününün reyting birincisi kim oldu?

Fox Tv'de gençlerin beğeniyle izlediği romantik komedi dizisi Kiraz Mevsimi mi, Atv'nin imkansız bir aşka tutulan iyiliksever hırsız Kertenkele mi, TV8'in efsaneleşmiş yarışma programı TV8 mi yoksa TRT1'de genel seçimler dolayısıyla cumartesi günü yayınlanan Zengin Kız Fakir Oğlan mı?

Çekişmeli geçtiği gözlenen cumartesi günü reyting savaşında üst sıraları hangi kanalların paylaştığı sabah saat 10:30'dan sonra açıklanacaktır.

REYTİNG NEDİR?

Televizyon izleyicilerinin tercihleri sonucunda oluşan; izlenme payının paylaştırılması sonucunda oluşan sıralama reytingdir.

2200 haneye yerleştirilen ve gizli tutulan reyting ölçme cihazları ile elde edilen sonuçlar o gece yada o gün en çok seyredilen programı gözler önüne serer. Reyting sistemi ile kanallar ve reklam şirketleri fikir sahibi olurlar. Sıralama sayesinde planlar buna göre yapılır.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }