A Milli Futbol Takımı’nda Vincenzo Montella ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları sürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonunun kasım ayında oynanacak Belçika ve Fransa karşılaşmaları için geçici bir görevlendirme üzerinde durduğu ileri sürüldü.

İKİ MAÇLIK FORMÜL GÜNDEMDE

İddiaya göre TFF, gelecek yıl yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesinde uzun vadeli bir teknik direktör anlaşmasına sıcak bakmıyor.

Federasyonun bu nedenle kasım ayında oynanacak iki karşılaşmayı kapsayan geçici bir çözümü değerlendirdiği belirtildi.

Trabzonspor’dan Türkiye’nin UEFA Ülke Puanına Büyük Katkı
Trabzonspor’dan Türkiye’nin UEFA Ülke Puanına Büyük Katkı
İçeriği Görüntüle

SAMET AYBABA İSMİ ÖNE ÇIKTI

Bu kapsamda Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Samet Aybaba’nın A Milli Takım’ın başına getirilmesinin planlandığı öne sürüldü.

Aybaba’nın ilk etapta Belçika ve Fransa maçlarında görev yapmasının düşünüldüğü ifade edildi.

GÖZLER KASIM AYINDAKİ MAÇLARDA

A Milli Takım’ın 12 Kasım’da Belçika, 15 Kasım’da ise Fransa ile karşı karşıya geleceği belirtildi.

Bu iki karşılaşmada alınacak sonuçların, teknik direktörlük konusunda ilerleyen dönemde verilecek kararlarda etkili olabileceği değerlendiriliyor.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Samet Aybaba’nın görevlendirileceğine ilişkin henüz TFF tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.

A Milli Takım’ın yeni teknik direktörüyle ilgili kararın önümüzdeki süreçte netleşmesi bekleniyor.