Ebru Şahin ve Birkan Sokullu başrolde! Ab-ı Hayat dizisi oyuncuları kimler? Ab-ı Hayat dizisi konusu ne, ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Star TV 2023 yılında yeni bir diziyi daha izleyicileriyle buluşturuyor. Bu sezon kanalın Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer adlı dizileri büyük sansasyon yarattı. Şimdi Star TV dizileri arasında Ab-ı Hayat dizisi de ekleniyor. Peki, Ab-ı Hayat dizisi oyuncuları kimler? Ab-ı Hayat dizisi konusu ne, ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Ebru Şahin ile Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaştığı yeni dizi sete çıktı. Çekimler başladıktan hemen sonra detaylar geldi. OGM Pictrues imzalı Ab-ı Hayat dizisinden sonra da Star'da OGM imzalı Kral Kaybederse için çalışmalar başlayacak.

Dizide ölümsüzlük suyunu içtiği için hep genç görünen ve farklı zamanlarda yaşayan Kemal'in öyküsü ekrana aktarılacak. Hilal Saral'ın yöneteceği dizide Ebru Şahin ve Birkan Sokullu başrolleri üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Hümeyra, Gözde Seda Altuner, Başak Köklükaya, Necip Memili ve Ayşegül Cengiz de yer alıyor. Dizinin ilk tanıtımı Şubat ayında çıkacaktır. Ancak başlama tarihi henüz bilinmiyor.