"Omuz Omuza" yardım kampanyasında Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, depremzedelere yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarla konuşma gerçekleştirdi. 

Futbol ailesine teşekkür eden Bordo Mavili teknik adam Avcı, “Öncelikle bütün ülkemizin başı sağ olsun. Spor ve futbol ailesine teşekkür ederiz. Sporun ve futbolun iyileştirme ve birleştirme gücünü her zaman destek olarak kullanıyor. Tekrar bununla ilgili en iyisini yapmaya ülke olarak çalışıyoruz. İlk olarak kumbarasını ve okul harçlığını veren o kadar çok sayıda çocuğumuz var ki insan duygusallaşıyor. Burada ayırmamız gereken bir şey var. Yeni emekli olan Elif hanım 1 senelik emekli maaşını bağışladı." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Avcı, bağışların devamını şu sözlerle açıkladı: "Murat Yalçın 50 bin TL bağışladı. Hüseyin Bal var amatör futbol gönüllüsü yaptığı 150-200 bin TL’lik bir koleksiyonu var. Bunun bütün gelirini bağışlamak istediğini açıkladı. Halit Altınay 20 bin TL bağışladı. Selçuk Ahmet Sungur 40 bin TL bağış yaptı. Erkan Özyılmaz 10 bin TL, Sinan Açıkgöz 10 TL bağışladı. Bir Trabzonlu 1967 TL bağışlamış. Hayrettin 5 bin TL bağışladı. Destek veren herkese çok teşekkür ederiz."

Editör: Haber TS