Abdullah Avcı'dan Orsic Sözleri! İşte Gelecek Sezon Planı Abdullah Avcı'dan Orsic Sözleri! İşte Gelecek Sezon Planı

Abdullah Avcı Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan idman öncesi açıklamalarda bulundu. 

Abdullah Avcı: Ben tarihi seviyorum. Özellikle Trabzonspor tarihi ile büyüdük. Biz çocukluğumuz, o hikayenin başladığı anlara ve o oyuncularla da çalışma, tanışma ve aynı mesaide yer almayı gösterdi. Onun için orayı merak ediyorum. Geldiğimde de umarım tarihte ben de yer alırım demiştim. Şükürler olsun bu gerçekleşti. Dün geri geldiğimin bir ziyareti. Şehirde mağazaya uğradık. Ondan sonra çalışmaya devam.

Sosyal medyadan bunun açıklamasını yaptım. Ben uzun senedir teknik adamlık yapıyorum. Benim kaldığım tek alan var, 68’e 105 oyunun içi. Burada oyunu ve oyuncuyu geliştirmek. Oyunda giden tıkanıklık varsa onu nasıl değiştirebilirime bakmak. Oyuncu performansını yukarı çekmek, oyun kalitesini arttırmak. Benim ilgilendiğim tamamen bu. Hepimiz üzüldük. Bundan sonraki süreçte umarım böyle bir şey karşılamayız. Bütün temennimiz o. Ben sadece bu tarafından bakıyorum. 
Teknik adam olarak hakem hakkında 3 tane falan, o da pozisyon ile alakalı konuşmuşumdur. Onun için paydaşların herkese bir birine saygı göstermesi daha sağlıklı olacaktır.

HALİL UMUT MELER OLAYI 

Dışarda çıkan durumları ben değiştiremem. Ben hemen oyunu, oyuncuyu rakibi ki bugün biraz önce toplantıdan çıktım. Hem oynadığımız maçın geri bildirimi var, hem de program akışı değişti. Biz bir an evvel İstanbulspor maçının hazırlıklarına döndük. Hem yaptıklarımıza, hem de yapabileceklerimize döndük. Dışardaki bu tür şeyler benim camianın enerjisini alan şeyler. Biz işimize odaklı sahanın içerinde en iyisini yapmaya çalışacağız. Hep oyun odaklı kalmaya çalışacağız. 

YUNANİSTAN MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ TRABZON'A GELDİ

Bugün gelecek. Hatta Ercan karşılamaya gitti. Güzel bir ziyaret. Hem oyuncuları var burada. Hem nasıl çalışmalar yapıyor. Bizimle tanışmak istedi. Bir çay kahve içeceğiz. Yemeğe davet ettik dönecekmiş. Bugün antrenmandan sonra misafir olacak. Oyuncular ve futbolla ilgili konuşacağız. Tanışma ve sohbet.

2f8991fb-6f7e-4002-9109-a75a79482de6